Artiklen forsætter nedenfor
30. juli 2020

VEKSLEDE 60 KRONER TIL 500.000 KRONER

Kvinde fra Holbæk er den første vinder af spillet Alt eller Intet fra Danske Spil.

En kvinde i 70’erne må siges at have været heldig i Alt eller Intet fra Danske Spil. Spillet, hvor det gælder om at have 12 eller ingenrigtige tal – og hvor man altså kan være født under både en heldig og en uheldig stjerne for at vinde. Vinderen har, som en første i verdenshistorien indkasseret førstepræmien på 500.000 skattefri kroner.

- Jeg vil ikke sige, at jeg gennem livet er kommet heldigt til mange ting. Jeg har da knoklet for det. Men jeg kunne mærke, da jeg valgte mine faste tal på kuponen, at der måtte være held i dem, da de er en kombination af fødselsdage og andre mærkedage i familien, fortæller hun.

Kvinden fortæller, at hun opdagede, at hun var blevet halv-millionær, da hun fik en SMS fra Danske Spil for et par uger siden.

- Min mand og jeg var ved at gå i seng, da beskeden kom ret sent. Vi tænkte instinktivt, at det var besked om de sædvanlige 10 kroner, vi plejer at vinde. Men jeg skal love for, at jeg spærrede øjnene op. Der var en frygtelig masse nuller. Men altså, jeg troede jo slet ikke på det. Og da jeg viste det til min mand, var han lige så skeptisk. Først troede vi faktisk, at det var svindel, fortæller den glade vinder.

Dog kunne de gå ind på deres abonnements konto og se, at de altså var de heldige vindere af en halv million kroner.

- Jeg sov ikke hele natten. Jeg lå bare og rodede rundt med adrenalin i kroppen. Det er jo ret vildt at vinde så mange penge.

Da Danske Spil fanger den heldige dame, er hun ude at købe en cykel til sin yngste søn.

- Det er jo dejligt, at vi kan hjælpe vores børn lidt nu. Vi har også et barnebarn som helt sikkert skal forkæles, lyder det.

Kvinden har sammen med sin mand rejst meget gennem tiden, og det vil de gerne blive ved med.

- Lige nu tør vi dog ikke planlægge noget på grund af Corona. Det er lidt uvist, hvordan det udvikler sig med nye smittede, så vi ser tiden an. Men vi kunne godt forestille os at tage på en tur med hele familien. Det kunne være hyggeligt. Udover det skal pengene bruges som et dejligt tillæg til pensionen, lyder det.