Online bingo - Gevinsterne står i række

Elsker du at spille Bingo? Det gør vi! Spil online Bingo med alle de andre glade Bingospillere fra hele landet.Læs mere her

Her vinder du både små og store gevinster - store nok til en sjovere sommerferie eller den helt store juleaften med ekstra gode gaver.

Bingo er et underholdende talspil, og du kan spille både klassisk og variansbingo. Der er gevinst, hvis alle tal på én eller flere af dine rækker trækkes ud blandt de 75 mulige tal, og rammer du fuld plade inden for et vist antal numre, så får du Jackpot.


Det er super nemt at spille Bingo og du kan spille alene eller sammen med andre. Der starter hele tiden nye spil her på siden. Med et enkelt klik vælger du én eller flere plader med tilfældige tal mellem 1 og 75, og så er du i gang.

Prøv et af de mange sjove Bingospil online bl.a. Stjernedrys, Mega Jackpot, Guldbingo, Film Bingo eller BingoBoxen og vind pengepræmier hele døgnet.

Ud for de enkelte Bingospil kan du se, hvor mange penge, der er i Jackpotten, og hvornår det næste spil går i gang.

Her på siden kan du også se de seneste heldige vindere i Bingo og følge med i, hvem der har vundet de seneste store Jackpots.

Skjul denne tekst igen