vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

BINGOCHATTEN

Gad vide hvem der har opfundet hygge? Et godt bud kunne være vores søde chatværter. Dem kan du møde hver dag i et af bingo-rummene.
 
Og du bliver begavet oven i hatten! For der bliver quizzet om kontantpræmier, bio-billetter og andre lækre præmier i forbindelse med vores kampagner.
 
Vindere i chatquiz
Vinderne i chatquizzerne vil blive annonceret på Bingo's hjemmeside hurtigst muligt, hvor den respektive præmie også vil være oplyst. 
 
Chatlege og chatquizzer
Chatværterne har mange sjove chatlege og chatquizzer i ærmet. Læs mere under CHATLEGE OG CHATQUIZZER.
Artiklen forsætter nedenfor

chatlege og chatquizzer

Chatværterne har altid mange sjove chatlege og chatquizzer i ærmet. Her er nogle stykker af dem. Har du selv en idé til en sjov leg eller quiz, så sig det endelig videre til chatværten. 
Nogle af vores quizzer er helt gratis at deltage i, mens andre kræver, at du har købt en plade til det pågældende spil eller måske blot har spillet i løbet af det seneste døgn. Det er nemlig forskelligt fra quiz til quiz, men det skal chatværterne nok holde helt styr på, for det er dem, der styrer, hvilke quizzer der køres.

Hyp lille hest

Spillerne vælger en ’hest’, og den hest der kommer først i mål vinder. Har flere spillere valgt den samme hest deles præmien eller der afholdes et nyt løb. De lodrette rækker på Bingopladen er hestene. Der er altså 15 heste, og det er den hest der først får fyldt de 5 numre ud, der først kommer i mål.

Møghest

Ligesom i Hyp lille hest skal du her vælge en ’hest’, men denne gang handler det om vælge den hest, der er den langsomste. Det er altså den ’hest’ der er længst fra målet, der vinder er MØGHESTEN.  

Bingo-Quizzen

Klassisk quiz hvor det gælder om at finde det rigtige svar på spørgsmålet. Vi trækker typisk lod blandt alle de rigtige svar, når vi skal finde en vinder

Ordkløveren

Chatværten er kommet til at bytte rundt på bogstaverne. Den der først får sat bogstaverne sammen i den rigtige rækkefølge og skriver det korrekte ord i chatten vinder.

Kan du gætte hvem jeg er? 

Chatværten tænker på noget – eksempelvis et dyr (Giraf). Den der først gætter dyret og skriver det i chatten har vundet.

Først til møllen

Quiz hvor den, der først skriver det rigtige svar i chatten vinder en præmie

Bingo mesterskab

Den spiller der har vundet flest gevinster på en time vinder den store præmie.

1 række = 1 point

2 rækker = 2 point

Pladen fuld = 5 point

Det store møllehjul

Quiz hvor det første rigtige svar udløser et point (og en lille præmie). Den der har flest point på en time er vindere af det store møllehjul og får den store præmie

Stjerne for en aften

Den der fortæller den sjoveste joke vinder en præmie.

20 spørgsmål til Chatværten

Klassisk spørgeleg med 20 spørgsmål. Man må kun gætte én gang per bruge

Hvor svært kan det være?

Chatværten finder en sjov gåde. Se hvem der først finder det rigtige svar og vinder præmien.

Artiklen forsætter nedenfor