REGLER - CHATLEGE OG CHATQUIZZER

REGLER - CHATLEGE OG CHATQUIZZER

Regler for deltagelse i chatquizzer- og konkurrencer

Mange gange i døgnet afholder vores chatværter forskellige konkurrencer og quizzer til glæde for jer. Det er rigtig hyggeligt, og du kan endda vinde alt fra gratis Bingoplader, kontanter og gavekort til biografbilleter og middage - hvis du vel at mærke har heldet på din side.

Gevinster vundet hos chatværterne - udbetales inden for 1-3 hverdage.

Nogle af vores quizzer er helt gratis at deltage i, mens andre kræver, at du har købt en plade til det pågældende spil eller måske blot har købt en plade i løbet af det seneste døgn. Nedenfor kan du læse mere om vores regler for deltagelse i chatquizzer- og konkurrencer. 

Vi har tre forskellige regler for deltagelse i chatquizzer- og konkurrencer som er værd at kende.

 

 1. Spilbetalt quiz/konkurrence

  Denne type konkurrence kan du kun deltage i, hvis du har købt minimum 1 Bingoplade til det pågældende spil, som quizzen/konkurrencen foregår samtidigt med. Det er som regel Chatværten der selv udvælger, hvilket Bingospil der tæller, og så er det bare om at få købt en plade i en fart. Andre gange er det en overraskelse, og så får I først besked, når spillet er gået i gang.  

  Det er altså KUN spillere, der har købt en plade til det pågældende spil, der kan deltage!

   

 2. Dagsbetalt quiz/konkurrence

  Ligesom i spilbetalte quizzer, så er adgangskravet i dagsbetalte quizzer også, at du har købt en Bingoplade i et af vores Bingorum. Forskellen er her, at du ikke behøver at købe en plade til et specifikt spil. Hvis blot du spillet Bingo om rigtige penge i løbet af dagen i et af vores mange rum, så kan du frit deltage i alle dagens dagsbetalte konkurrencer/quizzer. 

  Det er altså KUN er spillere, der har købt en plade i løbet af dagen, der kan deltage!

   

 3. Gratis quiz/konkurrence 
  I vores gratis quizzer kan alle være med uanset om de har spillet betalingsbingo eller ej. Alle har selvfølgelig samme chance for at vinde – også dem, der aldrig nogensinde har spillet Bingo om penge.

Alle kan deltage i vores gratis quizzer!

 

 

Artiklen forsætter nedenfor