Chatværternes lege og quizzer

Chatværternes lege og quizzer

Chat-spas til den store guldmedalje 

Chatværterne har altid mange sjove og udfordrende chatlege- og quizzer i ærmet. Nedenfor er et udpluk af alle vores chatlege- og quizzer med dertilhørende beskrivelser. Har du selv en idé til en sjov leg eller quiz? Så udveksl endelig dine ideer i vores chat med vores chatvært og dine medspillere. 

Hyp lille hest

Spillerne vælger en ’hest’, og den hest der kommer først i mål vinder. Har flere spillere valgt den samme vindende hest, vil præmien enten bliver delt eller der vil blive afholdt. De lodrette rækker på Bingopladen er hestene. Der er altså 15 heste, og det er den hest der først får fyldt de 5 numre ud, der kommer først i mål og dermed bliver kåret som vinder. 

Møghest

Ligesom i "Hyp lille hest" vælger du en ’hest’, men denne gang handler det om vælge den hest, der er den langsommeste. Det er altså den ’hest’ der er længst fra målet, der vinder og dermed er MØGHESTEN.  

Bingo-Quizzen

Klassisk quiz hvor det gælder om at finde det rigtige svar på respektive spørgsmål. Vi trækker typisk lod blandt alle de rigtige svar, når vi skal finde en vinder i Bingo-Quizzen. 

Ordkløveren

Chatværten er kommet til at bytte rundt på bogstaverne. Den der først får sat bogstaverne sammen i den rigtige rækkefølge og skriver det korrekte ord i chatten vinder. 

Kan du gætte hvem jeg er? 

Chatværten tænker på noget – det kunne eksempelvis et dyr (Giraf). Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar, når vi skal finde en vinder i Bingo-Quizzen.

Først til møllen

Quiz, som handler om at være hurtig på tasterne, den der først skriver det rigtige svar i chatten vinder en præmie. 

Bingo mesterskab

Den spiller der har vundet flest gevinster på en time vinder den store præmie.

1 række = 1 point

2 rækker = 2 point

Pladen fuld = 5 point 

Det store møllehjul

Quiz hvor det første rigtige svar udløser et point (og en lille præmie). Den der har flest point på en time er vindere af det store møllehjul og får den helt store præmie. 

Stjerne for en aften

Den der fortæller den sjoveste joke i et givent tidsrum, vinder en præmie.   

20 spørgsmål til Chatværten

Klassisk spørgeleg med 20 spørgsmål. Man må kun gætte én gang pr. spiller. 

Hvor svært kan det være?

Chatværten finder en sjov gåde. Den der først løser denne er vinderen af præmien. 

Artiklen forsætter nedenfor