Gad vide hvem der har opfundet begrebet hygge? Et godt bud kunne være vores søde chatværter. Dem kan du møde hver dag i et af bingo-rummene fra 16-24 - om søndagen fra 12-24.
Og du bliver begavet oven i hatten! For der bliver quizzet på livet løs om kontantpræmier, bio-billetter og andre lækre præmier i forbindelse med vores kampagner.

Nogle af vores quizzer vil være helt gratis at deltage i, mens andre kræver, at du har købt en plade til det pågældende spil eller måske blot har spillet i løbet af det seneste døgn. 

Alle er velkommen til at deltage i Bingo-chatten - man skal bare huske på, at der er enkelte regler, der skal overholdes i chatten og at vi opfordrer til en god og sober tone.


Artiklen forsætter nedenfor

Jonathan

Starter snart....

Benjamin

Jeg elsker mere end alt andet at være sammen med mine venner. Om det så foregår foran skærmen i gang med et godt spil, rundt på gymnasiet eller ude på basketballbanen, så har jeg det altid bedst sammen med vennerne. Jeg elsker også sport og går specielt meget op i fodbold og amerikansk fodbold. Begge slags fodbold har jeg dyrket selv. Jeg går ikke til noget sport mere, men jeg kan dog stadig godt lide og være aktiv. Aktiviteten foregår nu primært i en fitnessklub, hvor jeg er et par gange om ugen. Hvis jeg var heldig nok til at vinde den store Jackpot, så ville jeg nok tage en tur til USA med mine venner og se noget amerikansk fodbold.

Søren

Jeg er vild med næsten alle former for sport og har dyrket lidt af det hele, men primært fodbold, atletik og volleyball. Nu bruger jeg mest tid på fitness. Jeg kan også rigtig godt lide at spille musik og spiller både klaver og guitar til husbehov.Jeg er født og opvokset i Holstebro, men rykkede til Sjælland, da jeg flyttede hjemmefra. Nu bor jeg i Albertslund sammen med min hund – en golden retriever – Jeg elsker nemlig alle dyr. I 2016 blev jeg færdiguddannet som webudvikler, og hvis jeg var så heldig at vinde den store Jackpot, så ville jeg nok pakke rygsækken og rejse en tur rundt i USA.

Victor

Jeg er det man kalder for en gamer, og jeg bruger en stor del af min tid foran skærmen, hvor jeg spiller med mine venner. Inden alt for længe kunne godt tænke mig at flytte sammen med nogle venner og tage hul på den næste del af livet. Forhåbentlig kommer jeg en dag til at arbejde indenfor spiludvikling i den ene eller anden afskygning. For mig er det ren og skær hygge at arbejde som Bingo-Chatvært. Det er bare fedt at kunne sidde på job, med et konstant smil på læben, og næsten få ondt i maven af grin sommetider. Min livret er madpandekager, og mit yndlingsdyr er en schweizisk hyrdehund.

Michael

Jeg er tosset med alle former for sport, men jeg har en ekstra stor kærlighed til fodbold, padel tennis og poker. Skulle jeg selv gå hen og ramme en Bingo Jackpot, ville jeg sandsynligvis tage et smut til Australien. Jeg ville formentlig gøre et lille stop på vejen i Las Vegas, da det er en fed by med mange muligheder. Jeg kan rigtig godt lide at være Chatvært. Mest af alt, fordi det er sjovt at lave quizzer og forhåbentlig bidrager jeg med lidt god stemning, gode oplevelser og en masse præmier til spillerne. Det er ren og skær hygge. Hvis man skal lave god mad til mig, så står en saftig flæskestegssandwich altid højt på ønskelisten.

Jeppe

Jeg elsker musik og laver selv min egen musik på computeren. Jeg drømmer om at få mit eget musikstudie, så hvis jeg vandt en store gevinst, skulle pengene nok få ben at gå på i en fart. Udover musikken spiller dyr også en stor rolle i mit liv. Mit yndlingsdyr er en kakapo. Det er en meget sjælden New Zealandsk papegøje, som har knurhår og udmærker sig ved, at den ikke kan flyve! Jeg har været Chatvært i mange år, og jeg bliver aldrig træt af at mærke den gode stemning, når folk hygger sig chatten. Derudover er det selvfølgelig et kæmpe privilegium at kunne dele så mange præmier ud, som vi gør hver eneste dag.

Adrian

Mit navn er Adrian. Når jeg ikke stresser over mit socialrådgiver studie, elsker jeg at tage ned og træne samt have det sjovt med mine venner.
Jeg elsker spontanitet og er velkendt i min vennegruppe for at komme uanmeldt på besøg. Det meste jeg gør her i livet er faktisk helt uden en plan, men det plejer at gå meget godt.
I mine teenageår var jeg meget opslugt af at spille Squash og endte med at være den 5. bedste i Danmark (i min egen aldersgruppe). Jeg lagde dog ketsjeren på hylden efter jeg startede på gymnasiet. Jeg er også vild med musik. Genrerne jeg lytter til varierer fra RNB til det tungeste dødsmetal. Min filosofi er at der findes musik til alle tidspunkter.