Chatværter

Chatværter

Chatværten er online fra klokken 16-24 hver dag - søndag allerede fra klokken 12

Gad vide hvem der har opfundet begrebet hygge? Et godt bud kunne være vores søde chatværter. Dem kan du møde hver dag i et af bingo-rummene fra 16-24 - om søndagen fra 12-24.
Og du bliver begavet oven i hatten! For der bliver quizzet på livet løs om kontantpræmier, bio-billetter og andre lækre præmier i forbindelse med vores kampagner.

Nogle af vores quizzer vil være helt gratis at deltage i, mens andre kræver, at du har købt en plade til det pågældende spil eller måske blot har spillet i løbet af det seneste døgn. 

Alle er velkommen til at deltage i Bingo-chatten - man skal bare huske på, at der er enkelte regler, der skal overholdes i chatten og at vi opfordrer til en god og sober tone.


Artiklen forsætter nedenfor

Kristine

Når jeg ikke er Bingo-Chatvært, bruger jeg størstedelen af min tid på mit studie. Jeg er det man vil kalde en rigtig heste-pige og tidligere tilbragte jeg meget tid og lagde meget energi i stalden, men det ligger nogle år tilbage. Mit yndlingsdyr er ikke overraskende heste, men jeg kan også ret godt lide hunde. Min livret er iøvrigt lasagne – især min kæreste laver en, der er værd at skrive hjem om! Det bedste ved at være Chatvært, er den næsten altid gode stemning og høje humør. Og så er folk altid flinke til at hjælpe hinanden - det kan jeg godt lide. Blev jeg den heldige vinder af en stor gevinst, så ville jeg bruge pengene fornuftigt – såsom på at investere dem i en lejlighed.

Jonathan

Jeg elsker ganske enkelt at være Chatvært. Tiden flyver afsted, og jeg betragter det slet ikke som et arbejde, når jeg hygger med spillerne. Ofte tager jeg hjem med lærdom og viden, da spillerne kan give mig alt fra et husmortip til en livslektion med på vejen. Det bedste jeg ved, er ubetinget at rejse og at være sammen med min kæreste og vennerne. En kombination af de ting – så bliver det ikke bedre. Det skulle lige være, hvis min livret - den største bøf på grillen - var inkluderet. Hvis jeg vandt 30.000 kr. i en Jackpot ville jeg tage ud og rejse øjeblikkeligt. Jeg ville også overveje at spare sammen til at købe en båd, som jeg kunne gøre brug af særligt om sommeren.

David

Til hverdag læser jeg til farmaceut, og det er et meget tidskrævende studie, men ikke desto mindre prøver jeg at få tid til at dyrke lidt brasiliansk Ju-Jitsu og gå en tur i fitnesscentret. Jeg har en sød kæreste, og hvis jeg vandt en Jackpot i eksempelvis Stjernedrys, så ville jeg helt sikkert invitere hende ud at spise som noget af det første. Her måtte menuen gerne bestå af dumblings eller en langtidskogt gryderet. Det fedeste ved at være Bingo-Chatvært er, at man lærer en masse forskellige folk at kende. Jeg synes, at det er mega hyggeligt at høre andre folks historier og fyre en joke af i ny og næ.

Victor

Jeg er det man kalder for en gamer, og jeg bruger en stor del af min tid foran skærmen, hvor jeg spiller med mine venner. Inden alt for længe kunne godt tænke mig at flytte sammen med nogle venner og tage hul på den næste del af livet. Forhåbentlig kommer jeg en dag til at arbejde indenfor spiludvikling i den ene eller anden afskygning. For mig er det ren og skær hygge at arbejde som Bingo-Chatvært. Det er bare fedt at kunne sidde på job, med et konstant smil på læben, og næsten få ondt i maven af grin sommetider. Min livret er madpandekager, og mit yndlingsdyr er en schweizisk hyrdehund.

Michael

Jeg er tosset med alle former for sport, men jeg har en ekstra stor kærlighed til fodbold, padel tennis og poker. Skulle jeg selv gå hen og ramme en Bingo Jackpot, ville jeg sandsynligvis tage et smut til Australien. Jeg ville formentlig gøre et lille stop på vejen i Las Vegas, da det er en fed by med mange muligheder. Jeg kan rigtig godt lide at være Chatvært. Mest af alt, fordi det er sjovt at lave quizzer og forhåbentlig bidrager jeg med lidt god stemning, gode oplevelser og en masse præmier til spillerne. Det er ren og skær hygge. Hvis man skal lave god mad til mig, så står en saftig flæskestegssandwich altid højt på ønskelisten.

Jeppe

Jeg elsker musik og laver selv min egen musik på computeren. Jeg drømmer om at få mit eget musikstudie, så hvis jeg vandt en store gevinst, skulle pengene nok få ben at gå på i en fart. Udover musikken spiller dyr også en stor rolle i mit liv. Mit yndlingsdyr er en kakapo. Det er en meget sjælden New Zealandsk papegøje, som har knurhår og udmærker sig ved, at den ikke kan flyve! Jeg har været Chatvært i mange år, og jeg bliver aldrig træt af at mærke den gode stemning, når folk hygger sig chatten. Derudover er det selvfølgelig et kæmpe privilegium at kunne dele så mange præmier ud, som vi gør hver eneste dag.

Søren

Jeg er vild med næsten alle former for sport og har dyrket lidt af det hele, men primært fodbold, atletik og volleyball. Nu bruger jeg mest tid på fitness. Jeg kan også rigtig godt lide at spille musik og spiller både klaver og guitar til husbehov.Jeg er født og opvokset i Holstebro, men rykkede til Sjælland, da jeg flyttede hjemmefra. Nu bor jeg i Albertslund sammen med min hund – en golden retriever – Jeg elsker nemlig alle dyr. I 2016 blev jeg færdiguddannet som webudvikler, og hvis jeg var så heldig at vinde den store Jackpot, så ville jeg nok pakke rygsækken og rejse en tur rundt i USA.