hvordan vinder jeg?

hvordan vinder jeg?

I Bingo er der hele tiden gevinster. Nogle er små, mens andre er store. Læs mere om de mange mulige bingo-gevinster herunder. 

Række-gevinster

Rækkegevinsterne er de gevinster, som bliver vundet i hvert eneste spil. Størrelsen på række-gevinsterne afhænger af antallet af plader der er købt i det pågældende spil. I de fleste spil spiller vi om:

- 1 række

- 2 rækker

- 3 rækker

- 4 rækker

- Fuld plade

- Sidegevinst

I nogle rum er der færre rækkegevinster. Det fremgår af spillet, hvor mange rækkegevinster, der er i spil. Antallet af rækkegevinster afhænger af hvilken type bingospil, du spiller. Det kan du læse mere om under vores Bingorum.

Jackpot-gevinsten

Jackpotten er den gevinst, som bliver udløst, hvis en spiller får fuld plade inden for et bestemt antal udtrukne tal, også kaldet ordinalen. Der er forskellige jackpot-typer. Dem kan du læse mere om ved at klikke på JACKPOTS i oversigten til venstre. 

Sidegevinster 

I de fleste af spillene er der sidegevinster. En sidegevinst vindes af de spillere, der er ét nummer fra at få fuld plade, når fuld plade rammes. Efter hvert spil vil en oversigt over alle vinderne i spillet fremgå i en vinderoversigt.

Chat- og quizpræmier

Dette er de gevinster vores søde chatværter deler flittigt ud af. Udover at hygge-snakke i chatten, kan chatværterne nemlig finde på at stille et quiz-spørgsmål eller lave en sjov chatleg. Hvis du bliver udtrukket som vinder af quizzen eller legen, kan du vinde alt fra biografbilletter til kontante gevinster. Ofte bliver kontante gevinster sat direkte ind på din spilkonto. Du skal have en Danske Spil konto for at få din chat/quiz gevinst overført. 

Kampagne-gevinster

Hos Danske Spil Bingo, kører vi ofte sjove og hyggelige kampagner. Deltag fx i lodtrækningen om 25.000 kr. i kontanter, et rejsegavekort eller noget helt tredje. Følg med på danskespil.dk/bingo eller via bingos nyhedsbrev. Du skal have en Danske Spil konto for at få din kampagnegevinst overført. 

Artiklen forsætter nedenfor