vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Stjernejagt vender tilbage 

Den eftertragtede Stjernejagt er tilbage på Bingo-landkortet. Torsdag d. 7. marts åbner vi op for Stjernejagt-jackpotten på ny og bare rolig den progressive jackpot fortsætter, hvor den slap. Jackpotten ”Stjernejagt” der starter på minimum hele 50.000 kr. kan vindes hver dag i Stjernedrys fra kl. 6 til 23:30 helt indtil søndag d. 17. marts. Spillene ved navn ”Stjernejagt” vil være tilgængelige én gang hver halve time, og pladeprisen vil være på 21,60 kr.  

Den ualmindelig store progressive jackpot startende på 50.000 kr. er designet således, at den bliver lettere og lettere at vinde. Ordinalen (antallet af udtrukne kugler, som det kræves at have fuld plade indenfor for, at jackpotten udløses) starter på 50. Denne vil dog stige med 1 hver 72. time. Når jackpotten lukker ned søndag d. 17. kl. 23:30, vil det beløb, som I har bidraget med blive fordelt ud til andre jackpots (mere om dette senere). 

Det er dog en særlig grund til at sidde klar torsdag d. 7., da Stjernejagt fortsætter, hvor den slap og dermed er lettere at vinde end ved start og en attraktiv jackpot af denne kaliber giver dig ikke meget plads til vil at hvile på laurbærrene. 

Vi håber, at du vil komme og spille med i Danmarks hyggeligste online Bingohal. 

Artiklen forsætter nedenfor

Regler og vilkår

  • Kampagneperiode 7.-17. marts 2019
  • Stjernejagt Jackpotten er på minimum 50.000 kroner.
  • Stjernejagt Jackpotten kan findes i spillene 'Stjernejagt' i Stjernedrys
  • Tidrum 06-23:30 - hver halve time
  • Ordinalen starter på 50 - stiger med 1 hver 72. time