Velkommen til vores Bingo-rum

Bingo-rummene er hjertet i vores Bingo-univers. Det er her det hele begynder. Her fremkaldes alt fra glæder og fællesskabsfølelser til klimakser og spændinger, når vi nærmer os de sidste tal henimod den eftertragtede fulde plade.

 

Vores forskellige Bingo-rum er særskilte og har separate spil med dertilhørende præmiepuljer og jackpots. Prisen for minimum antal købte plader varierer derfor alt efter, hvilket rum der er tale om. Vores Bingo-univers består af 6 Bingo-rum, hvoraf 3 af disse er private, og 3 af disse er netværksrum. De 3 netværksrum består af Venskab, Safir og Regnbuen, og i disse rum spiller du mod spillere fra et stort internationalt netværk. I vores 3 private rum spiller du kun imod Danske Spil-spillere. Disse rum består af Stjernedrys, Gamle Ole og Velkomst Bingo.

 

Nedenfor vil du kunne læse nærmere og få et bedre kendskab til det enkelte Bingo-rum. God fornøjelse.

Artiklen forsætter nedenfor

Det populære

Stjernedrys er danskernes foretrukne Bingo-rum. Og det er der flere årsager til. Stjernedrys er et 75-kugler spil og er særdeles aktivt. Du kan således spille med i Stjernedrys fra klokken 6 til 02. Der vil som oftest være en progressiv jackpot på 10.000 kr. Pladeprisen, der lyder på min. 8,40 kr., i Stjernedrys er derfor højere end i de andre rum. Men når det drysser i Stjernedrys, så drysser det til gengæld også med de helt store gevinster.

Det nostalgi fremkaldende

Gamle Ole er det mytiske og nostalgi fremkaldende 90-kuglers Bingo-spil. Det er Banko-hygge som i de gode gamle velmagtsdage. Gamle Ole har åben fra klokken 12-24 og det er et rum vi i sandhed værner om og som oser af hygge. I Gamle Ole er koster en plade 0,80 kr. og du får meget Bingo for pengene og med dine plader kan du roligt sætte dig til rette og lade taltrækningen begynde.

Det bredt favnende 

Venskab er vores største netværksrum. Her kan præmiepuljerne og jackpotterne hurtigt nå uanede højder, og du kan med lidt held ende med den helt store gevinst. Du kan spille Venskab 24 timer i døgnet, og pladeprisen kan i nogle spil være helt nede på 0,40 kr. Venskab er akkurat ligesom Gamle Ole et 90-kuglers rum, hvor spændingen er i højsædet, og hvor du unægtelig vil sidde klistret til skærmen. 

Det nye skud på stammen

Regnbuen er det nyeste netværksrum i vores Bingo-univers. Det er et særligt rum, som hovedsageligt har åbent mellem kl. 19:00 og 01:00. I dette rum vil du også kunne finde gratis spil, som dog ofte vil ligge udenfor dette tidsrum. Den mindste pladepris for nogle spil vil være 0,80 kr. Så sørg for at spille med. For hvem ved, måske venter der dig en krukke med guld for enden af Regnbuen. 

Det introducerende 

Velkomst Bingo-rummet er rummet til vores nye spillere. Rummet er udelukkende forbeholdt nye spillere om end du er helt ny Bingo-spiller eller blot er ny Bingo-spiller i Danske Spil regi. I Velkomst Bingo er der garanterede rækkegevinster og jackpots for 100 kr. I 14 dage kan du hver dag som ny spiller, spille med fra kl. 07-22. I tidsrummet 7-16 er alle spil gratis. I tidsrummet 16-18 er der gratis spil såvel som spil der koster 0,24 kr. pr. plade. I de betalende spil kan du til gengæld vinde en fælles jackpot på hele 500 kr. I tidsrummet 18-22 er alle spil gratis. 

det lette valg  

Safir er et af vores andre netværksrum, der hurtigt kan vise at blive din forgyldende ædelsten. Du kan spille med i Safir 24 timer i døgnet, og pladeprisen varierer meget. Dog er mindsteprisen for en plade til nogle af spillene 0,40 kr. Det er et 75-kuglers spil, som på lige fod med de andre Bingo-rum, hurtigt kan blive din tro følgesvend i vores Bingo-univers. Vi håber, at du vil komme og spille med i Danmarks hyggeligste online Bingohal. 

det eksklusive

Guld Bingo er vores splinternye eksklusive Bingo-rum, som er forbeholdt vores mest dedikerede spillere. Guld Bingo slog dørene op lørdag d. 13. april. Til at starte med vil Guld Bingo være et rum som kun har åbent i kampagne øje med.