Er du klar på Sommerquizzen?

- vind quizpræmier for hele 24.000 kr.!

Vi skruer op for både hyggen og varmen på Danske Spil Bingo med Sommerquizzen! Fra den 2. juli til den 1. august 2021 afvikler vi otte uafhængige quizzer i tidsrummet kl. 15:00-23:00 hver fredag, lørdag og søndag! Så kom ind i Bingochatten, gæt med og deltag i konkurrencen om flotte quizpræmier for i alt 24.000 kr. Vi lover, at det bliver ekstra hyggeligt, for præmierne består nemlig af lækker chokolade, kontanter eller hele 100! bingoplader! Det er vigtigt lige at få sagt, at der udloddes én præmie pr. quiz til en værdi af 200 kr. stk. De heldige vindere af Sommerquizzen udvælges af Bingoværten ved tilfældig lodtrækning blandt alle korrekte svar. Der findes en vinder efter hver endt quiz, og vinderen annonceres direkte i Bingochatten. Så bliver sommeren i år da vist lige et nummer hyggeligere! Er du ikke enig?
Øvrige vilkår gælder – Læs dem her

SÅDAN DELTAGER DU

Gå til Bingochatten i Bingostuen fredage, lørdage og søndage
Gæt med på Sommerquizzen mellem kl. 15:00-23:00
Vent og se, om du er en af de heldige vindere

Kom og sig hej til vores Bingoværter!

Vores søde, danske Bingoværter er klar til hjælpe dig i Bingochatten hver dag mellem kl. 15:00-23:00 med gode råd og vejledning til at spille bingo. De sidder naturligvis også klar til at hygge om dig og alle andre bingospillere med både sjove quizzer og lækre konkurrencer, hvor du blandt andet hver dag kan vinde plader til Bingostuen.

Regler og vilkår

Væsentlige vilkår

Fra d. 2. juli – 1. august 2021 afvikles 8 uafhængige quizzer i tidsrummet kl.15.00-23.00 hver fredag, lørdag og søndag – Der udloddes én præmie pr. quiz til en værdi af 200 kr. stk. – Øvrige vilkår gælder.

Generelle betingelser

 • "Sommerquizzen" afholdes af Danske Licens Spil A/S, CVR.nr. 33034474, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Henvendelser vedrørende Konkurrencen kan ske via mail kontakt@danskespil.dk.

 • Når du deltager i Kampagnen accepterer du samtidig disse kampagnebetingelser.

Hvornår kan jeg deltage?

 • Kampagnen afvikles d. 2. juli – 1. august 2021 i tidsrummet kl. 15.00 – 23.00 hver fredag, lørdag og søndag.

Hvem kan deltage?

 • Kampagnen er åben for personer der er fyldt 18 år og som har en Blå Konto hos Danske Licens Spil.
 • Medarbejdere i Danske Spil koncernen og deres husstande, samt samarbejdspartnere og deres husstande, kan ikke deltage i Kampagnen.

Hvordan deltager jeg?

1. Log ind på din Blå Konto hos Danske Licens Spil.
        2. Gå til Bingostuens chat her
        3. Deltag i en eller flere af de 8 quizzer som finder sted mellem kl. 15.00 – 23.00 hver fredag, lørdag og søndag.
        4. Bingoværten stiller ét spørgsmål i chatten, som du har 10 min. til at svare på. Du deltager i lodtrækningen ved at svare rigtigt på spørgsmålet i den pågældende quiz.

Hvad kan jeg vinde?

 • Præmien består af enten chokolade, kontanter eller plader til Bingostuen til en værdi á 200 kr.
 • Der udloddes én præmie per quiz.
 • Fysiske præmier vil den førstkommende uge efter de er vundet, blive sendt til vinderne med almindelig post. Kontanter og plader tildeles Blå Konto førstkommende hverdag efter de er vundet. Såfremt Danske Licens Spil kan dokumentere, fx ved kvittering, at præmien er blevet afsendt til den af spilleren angivne adresse, er Danske Licens Spil ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien. Du bedes derfor tjekke, om vi har de rigtige kontaktoplysninger.

 • Danske Licens Spil betaler præmieafgifter og eventuelle skatter knyttet til præmierne i forbindelse med afholdelsen af Konkurrencen. Du skal derfor ikke betale en præmieafgift, og du vil heller ikke indkomstbeskattes af præmien.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

 • Vinderne af quizzen udvælges af bingoværten ved tilfældig lodtrækning blandt alle korrekte svar. Der findes en vinder efter hver endt quiz. Vinderen annonceres direkte i chatten.

Behandling af personoplysninger

 • Når du deltager i Konkurrencen, behandler Danske Licens Spil oplysninger om dit navn og din e-mail. Danske Licens Spil anvender oplysningerne til administration af Konkurrencen, herunder udtrækning af vinderne, jf. GDPR art. 6, stk. 1, litra f. Læs mere om behandlingen af dine personoplysninger i Danske Spil koncernens privatlivspolitik.

Øvrige vilkår og betingelser

 • Danske Licens Spil tager forbehold for trykfejl og fejl i de her givne informationer.
 • Danske Licens Spil forbeholder sig ret til og uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til konkurrencevilkårene (inkl. præmier), hvis Konkurrencen på grund af ekstraordinære omstændigheder ikke kan gennemføres som beskrevet eller forudsat af Danske Licens Spil.
 • Danske Licens Spil er ikke erstatningsansvarlig, for tab o.lign., herunder vedrørende konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre tilsvarende forhold, som skyldes omstændigheder, som er uden for Danske Lotteri Spils kontrol. Ansvarsbegrænsningen påvirker ikke brugerens retsstilling sikret ved beskyttelsespræceptive regler.
 • Ved konstatering af manipulering af konkurrencen eller snyd har Danske Licens Spil ret til at udelukke deltagere.
 • Danske Licens Spil erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare.
 • Danske Licens Spil forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Danske Licens Spils kontrol.
 • Danske Licens Spils generelle vilkår findes her.

 

Generelt

 • Konkurrencen afholdes af Danske Licens Spil A/S (’Danske Licens Spil’), CVR.nr. 33034474, Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby. Henvendelser vedrørende Konkurrencen kan rettes til Kundecenteret på tlf. 36728080 eller mail kontakt@danskespil.dk.
Læs mere