Bingo live events

Vi eeelsker Bingo! Og ikke kun onlinebingo, men også livebingo! Fik vi sagt bingo? Flere gange årligt afholder vi store livebingo-events, hvor hyggen, bingo og samværet er i fokus. Her kan du se alle de hyggelige events, vi har afholdt! Måske du skal med til det næste?

  • Bingodagen

Oktober 2022

I oktober 2022 hyggede vi os bragt til Bingodagen på Sørup Herregaard! Dagen bød på masser af bingo (selvfølgelig!) med flotte præmier, en masse hygge med jer og vores bingoværter, lækker middag og overnatning. Og som en helt speciel gæst, havde vi Lene Beier med om aftenen som gæste-bingovært.

Vi havde hele 60 heldige af vores bingospillere med! De havde vundet en billet til eventet gennem bingospil i et dedikeret Bingodagen-rum eller ved at deltage i en af vores mange Bingodagen-quizzer.

" Det var vel tilrettelagt og min søster og jeg havde den skønneste weekend. "
"  Tak til jer (…) for at hygge om os - det var storslået. "
  • Bingodagen

Juni 2022

Munkebjerg Hotel osede af bingohygge i juni 2022, da vi afholdt sommerens hyggeligste event: Bingodagen. Ligesom i oktober var det et skønt event sprængfyldt med bingo, socialt samvær og forkælelse i form af skøn middag og overnatning.

Til eventet havde vi 56 glade bingospillere med, som havde sikret sig billetter gennem quizzer og bingospil i Bingodagen-rummet.

" Tusind tak for et fantastisk bingoophold (…) hold nu op vi havde det sjovt og hyggeligt, det var en succes og en oplevelse man ikke vil glemme… "
" Det er dejligt at mødes med mennesker, som man kun har haft kontakt med gennem chatten "
  • Bingo Cruise

I 2019 tog vi hele 72 fornøjede og søstærke bingospillere med på Bingo Cruise mod Oslo. Vi havde naturligvis sørget for lækker forplejning og masser af bingospil – den gode stemning kom helt af sig selv! Et anderledes og fantastisksjovt bingoevent på vandet, som vi sent vil glemme.

Imens du venter

Det er desværre ikke hver dag, vi kan afholde hyggelige bingoevents – selvom vi gerne ville! Men imens vi venter på næste arrangement, står vores gode gamle og trofaste ven, Bingostuen, altid klar med hygge, quizzer og masser af bingo.

Se VORES SPIL