vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

12mar7:00

Vind guldet i Tour de Bingo

Som du måske nok har bemærket, så har Danske Spil Bingo fået vokseværk. Vi har ganske enkelt fået flere Bingorum, flere Jackpots og flere forskellige spilvarianter at vælge imellem.

Vi håber du vil tage godt imod de nye tiltag og inviterer alle Bingospillere på en Tour de Bingo rundt og besøge alle vores 7 Bingorum. Får du besøgt alle rummene og prøvet minimum ét spil i hvert rum, så er du med i kapløbet om at vinde Guld (værdi 10.000 kroner), Sølv (værdi 3.000 kroner) og Bronze (værdi 2.000 kroner) i denne uges Tour de Bingo! Du bestemmer selv hvornår du spiller i de forskellige rum - du skal blot have spillet i alle 7 i løbet af ugen.

Vores søde chatværter deltager også i Tour de Bingo, men det er naturligvis kun spillerne, der kan vinde præmierne. Chatværterne besøger alle de forskellige rum i ugens løb, og du kan se på listen nederst, hvornår de er i de forskellige rum. Det kan nemlig godt betale sig at følge efter dem, da de har fået et ekstra stort præmiebudget at lege med. Gevinsterne kan ikke ombyttes til kontanter.

Kampagnen starter mandag den 12. marts og slutter søndag den 18. marts. 

Chatværterne er at finde her i løbet af ugen
Mandag - Stjernedrys
Tirsdag - Mega JP
Onsdag - Gamle Ole
Torsdag - Banko hallen
Fredag - Klassikeren
Lørdag - Safir

Søndag - Venskab


Præmielisten i Tour de Bingo
Guld - 10.000 kroner indsat på din spilkonto
Sølv - 3.000 kroner indsat på din spilkonto
Bronze - 1.000 kroner indsat på din spilkonto


De tre vindere udtrækkes mandag den 19. marts og offentliggøres af chatværterne kl. 20.