Bingochatten

I bingochatten fødes fællesskabet og alle bingosjæle er yderst velkomne. Stemningen og spændingen i bingochatten når hele tiden nye højder, hver gang vi nærmer os den fulde plade. Hver dag mellem 15.00 – 23.00 sidder vores Bingoværter klar til at chatte og hygge med spillerne i chatten. Chatten finder du i alle vores Bingorum, så uanset om du er til Bingostuen, Bankohallen eller et af vores andre spil, kan du være med til hyggen i chatten.

  • Hvad sker der i chatten

Ud over en masse hygge og snak spillerne og Bingoværterne imellem, afholdes der hver dag forskellige quizzer til glæde for jer. Det er rigtig hyggeligt, og du kan endda vinde bingoplader - hvis du vel at mærke har heldet på din side. Du kan læse meget mere om vores quizzer lige her

Bingoværter

Det er i bingochatten, at du finder vores populære bingoværter, som gør alt, hvad de kan for at skrue ekstra op for hyggen. Hver dag kan du møde dem i bingospillene fra 15-23. Og du bliver begavet oven i hatten! For der bliver quizzet på livet løs om bingoplader. Du kan læse mere om vores bingoværter her.

Retningslinjer for chatten generelt

Hvis du vil tage del i chatfestlighederne, er der dog nogle retningslinjer, som skal overholdes. Vi opfordrer til sund fornuft og pli ved deltagelse i chatten.

Chikane: Det er ikke tilladt at chikanere andre spillere, Bingoværten, m.fl.

Anstødeligt sprogbrug: Sprog der direkte eller indirekte støder andre, herunder eksempelvis skældsord, vulgært sprog eller udtalelser der kan virke stødende.

Råberi: Tilsigtet skrift med STORE BOGSTAVER svarer til at råbe, hvorfor en sådan brug vil blive betragtet som chikane.

Flooding: Det er ikke tilladt at floode (at skrive den samme besked igen og igen).

Sexchikane: Det er ikke tilladt at hentyde til eller opfordre til seksuelle relationer.

Reklame: Det er ikke tilladt at bruge chatten til køb og/eller salg af varer og/eller tjenester.

Kommerciel linking: Det er ikke tilladt at annoncere for, reklamere for eller gøre opmærksom på virksomheder eller hjemmesider. Der kan dog refereres til andre hjemmesider, hvis det er en naturlig del af en sætning, og kun hvis der henvises til ikke-kommercielle sider.

Narkomani: Det er ikke tilladt hverken direkte eller indirekte at antyde brug eller forhandling af euforiserende stoffer.

Alias'er: Det er ikke tilladt at have et alias der direkte eller indirekte støder andre, herunder eksempelvis indeholdende skældsord, vulgært sprog eller ord der kan virke stødende.

Danske Spil opfordrer generelt til, at der ikke gives oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og øvrige personlige oplysninger på chatten.

Chatten på www.danskespil.dk bliver overvåget af Danske Spils Kundecenter.

Hvis du oplever problemer med chatfunktionen, eller hvis du vil klage over andre spilleres opførsel på chatten, kan du kontakte kundecentret på 36 37 19 99. Danske Licens Spil forbeholder sig retten til at udelukke spillere fra chatten, ved overtrædelse af nærværende retningslinjer for brug af chatten.