Bingoværterne

Vores bingoværter er én af de vigtigste kilder til, at bingo hos Danske Spil bare er et nummer hyggeligere. De vil naturligvis skrue op for hyggen med quizzer og chatlege, men de vil også altid være til rådighed, hvis du får brug for hjælp, råd eller vejledning til dit bingospil. Når du spiller sidder bingoværterne klar i chatten alle dage i tidsrummet 15-23. 

Lær dine bingoværter at kende

Mød Cecilie

Jeg er en meget stor musiknørd og kan stort set ikke høre et nummer uden at skulle analysere det. Jeg har spillet musik størstedelen af mit liv, og spiller primært klaver, men også trommer og bas. Når jeg ikke fordyber mig i musikken, arbejder jeg i en børnehave, og på et vaccinecenter, og glæder mig hver dag til at komme hjem til mine venner som jeg er så heldig at være flyttet sammen med. Jeg har nu haft et par sabbatår, hvor jeg har arbejdet og været på højskole, så til sommer skal jeg studere. Om det så bliver psykologi eller pædagog, det må tiden vise.

Mød Maria

Jeg bor sammen med min kat og kæreste, og bruger derfor meget af tiden på dem, og så selvfølgelig også familien og veninderne. Jeg bruger også meget tid på at spille computerspil, eller anden form for konsolspil, se film og serier.. og indimellem bliver det også til at høre musik over anlægget eller på mobilen. Drømmer om at flytte i lækkert hus med kæresten, hvor vi kan have nogle katte.

Mød Thomas

Kender du typen der har en ny interesse hver dag, hele året rundt? Sådan er jeg. Det meste er spændende og skal prøves og undersøges. Det resulterer ofte i blandede erfaringer som jeg heldigvis ikke er bange for at dele ud af. Jeg har en kandidat fra KU i det man i gamle dage kaldte bibliotekaruddannelsen – det spiller sikkert også en stor rolle når det kommer til de mange interesser. Jeg holder også meget af at rejse – og det bliver som regel til et par ture om året. Derudover går en god del af tiden med det gode gamle; kæreste hund og hus.
Kom og fang mig i chatten. Mine læsebriller sidder ikke på næsetippen og min ’tys-finger’ bliver ikke så ofte taget i brug - Du er tværtimod nærmere garanteret en god portion fjol og überseje temaquizzer (alt efter hvem du spørger naturligvis).

Mød Victor

Jeg er det man kalder for en gamer, og jeg bruger en stor del af min tid foran skærmen, hvor jeg spiller med mine venner. Inden alt for længe kunne jeg godt tænke mig at flytte sammen med nogle venner og tage hul på den næste del af livet. Forhåbentlig kommer jeg en dag til at arbejde indenfor spiludvikling i den ene eller anden afskygning. For mig er det ren og skær hygge at arbejde som Bingovært. Det er bare fedt at kunne sidde på job, med et konstant smil på læben, og næsten få ondt i maven af grin sommetider. Min livret er madpandekager, og mit yndlingsdyr er en schweizisk hyrdehund.

Mød Augusta

Hej! Jeg bruger det meste af min tid sammen med min kæreste, familie og mine venner, hvor jeg godt kan lide at se film, spille spil, gå ture og generelt bare hygge mig. Jeg er på det seneste også blevet glad for at strikke, hvilket min kæreste, bonusmor og jeg hygger os rigtig meget med. Jeg er hurtigt blevet rigtig glad for at være Bingovært, da jeg elsker at tale med mennesker, og det gør mig glad at opleve den hyggelige stemning, der altid er i chatten. Jeg elsker at rejse, og det er også det, jeg vil bruge mine sabatår på, når jeg har færdiggjort gymnasiet, hvor jeg blandt andet planlægger en lang interrail tur rundt i Europa.

Mød Jonathan

Efter et års tid som fodboldtræner er jeg tilbage som Bingovært. Ja, jeg har også savnet jer ;) Jeg elsker, når spillerne har det godt og hyggen kører derudad. Når jeg er i chatten, kan man være sikker på, at der bliver joket og talt om sport og musik. Sport, og i særdeleshed fodbold og cykling, fylder meget i mit liv, og det er derfor ikke tilfældigt, at dagligdagen går med at læse idræt på Københavns Universitet. Min kæreste og jeg har, sammen med tidligere Bingoværtvært Lucas, fået den gode idé at sejle jorden rundt efter endt studie. Derfor går en del af min fritid med at lære at sejle samt diverse bådprojekter.

Mød Sebastian

Til hverdag studerer jeg pt. til en bachelor i webudvikling i håbet om at få drømmejobbet!I min fritid bliver størstedelen af min tid brugt, på at spille computer sammen med mine venner.Når jeg ikke spiller computer, er det meget muligt at jeg enten ser en gyserfilm, en livestream eller professionel wrestling.Udover det vil det være sjældent at du fanger mig, uden musik i mine ører og musikken kan være alt, fra Taylor Swift til Rammstein.Jeg bor pt. i Køge området, men leder efter en lejlighed der ligger lidt tættere på Roskilde sammen med en ven.