Bingoværterne

Vores bingoværter er én af de vigtigste kilder til, at bingo hos Danske Spil bare er et nummer hyggeligere. De vil naturligvis skrue op for hyggen med quizzer og chatlege, men de vil også altid være til rådighed, hvis du får brug for hjælp, råd eller vejledning til dit bingospil. Når du spiller sidder bingoværterne klar i chatten alle dage i tidsrummet 15-23. 

Lær dine bingoværter at kende

Mød Jeppe

Jeg elsker musik og laver selv min egen musik på computeren. Jeg drømmer om at få mit eget musikstudie, så hvis jeg vandt en store gevinst, skulle pengene nok få ben at gå på i en fart. Udover musikken spiller dyr også en stor rolle i mit liv. Mit yndlingsdyr er en kakapo. Det er en meget sjælden New Zealandsk papegøje, som har knurhår og udmærker sig ved, at den ikke kan flyve! Jeg har været Bingovært i mange år, og jeg bliver aldrig træt af at mærke den gode stemning, når folk hygger sig chatten. Derudover er det selvfølgelig et kæmpe privilegium at kunne dele så mange præmier ud, som vi gør hver eneste dag.

Mød Cecilie

Jeg er en meget stor musiknørd og kan stort set ikke høre et nummer uden at skulle analysere det. Jeg har spillet musik størstedelen af mit liv, og spiller primært klaver, men også trommer og bas. Når jeg ikke fordyber mig i musikken, arbejder jeg i en børnehave, og på et vaccinecenter, og glæder mig hver dag til at komme hjem til mine venner som jeg er så heldig at være flyttet sammen med. Jeg har nu haft et par sabbatår, hvor jeg har arbejdet og været på højskole, så til sommer skal jeg studere. Om det så bliver psykologi eller pædagog, det må tiden vise.

Mød Victor

Jeg er det man kalder for en gamer, og jeg bruger en stor del af min tid foran skærmen, hvor jeg spiller med mine venner. Inden alt for længe kunne jeg godt tænke mig at flytte sammen med nogle venner og tage hul på den næste del af livet. Forhåbentlig kommer jeg en dag til at arbejde indenfor spiludvikling i den ene eller anden afskygning. For mig er det ren og skær hygge at arbejde som Bingovært. Det er bare fedt at kunne sidde på job, med et konstant smil på læben, og næsten få ondt i maven af grin sommetider. Min livret er madpandekager, og mit yndlingsdyr er en schweizisk hyrdehund.

Mød Augusta

Hej! Jeg bruger det meste af min tid sammen med min kæreste, familie og mine venner, hvor jeg godt kan lide at se film, spille spil, gå ture og generelt bare hygge mig. Jeg er på det seneste også blevet glad for at strikke, hvilket min kæreste, bonusmor og jeg hygger os rigtig meget med. Jeg er hurtigt blevet rigtig glad for at være Bingovært, da jeg elsker at tale med mennesker, og det gør mig glad at opleve den hyggelige stemning, der altid er i chatten. Jeg elsker at rejse, og det er også det, jeg vil bruge mine sabatår på, når jeg har færdiggjort gymnasiet, hvor jeg blandt andet planlægger en lang interrail tur rundt i Europa.

Mød Benjamin

Jeg elsker mere end alt andet at være sammen med mine venner. Om det så foregår foran skærmen i gang med et godt spil, rundt på gymnasiet eller ude på basketballbanen, så har jeg det altid bedst sammen med vennerne. Jeg elsker også sport og går specielt meget op i fodbold og amerikansk fodbold. Begge slags fodbold har jeg dyrket selv. Jeg går ikke til noget sport mere, men jeg kan dog stadig godt lide og være aktiv. Aktiviteten foregår nu primært i en fitnessklub, hvor jeg er et par gange om ugen. Hvis jeg var heldig nok til at vinde den store Jackpot, så ville jeg nok tage en tur til USA med mine venner og se noget amerikansk fodbold.

Mød Jonathan

Efter et års tid som fodboldtræner er jeg tilbage som Bingovært. Ja, jeg har også savnet jer ;) Jeg elsker, når spillerne har det godt og hyggen kører derudad. Når jeg er i chatten, kan man være sikker på, at der bliver joket og talt om sport og musik. Sport, og i særdeleshed fodbold og cykling, fylder meget i mit liv, og det er derfor ikke tilfældigt, at dagligdagen går med at læse idræt på Københavns Universitet. Min kæreste og jeg har, sammen med tidligere Bingoværtvært Lucas, fået den gode idé at sejle jorden rundt efter endt studie. Derfor går en del af min fritid med at lære at sejle samt diverse bådprojekter.

Mød Sebastian

Til hverdag studerer jeg pt. til en bachelor i webudvikling i håbet om at få drømmejobbet!I min fritid bliver størstedelen af min tid brugt, på at spille computer sammen med mine venner.Når jeg ikke spiller computer, er det meget muligt at jeg enten ser en gyserfilm, en livestream eller professionel wrestling.Udover det vil det være sjældent at du fanger mig, uden musik i mine ører og musikken kan være alt, fra Taylor Swift til Rammstein.Jeg bor pt. i Køge området, men leder efter en lejlighed der ligger lidt tættere på Roskilde sammen med en ven.

Mød Søren

Jeg er vild med næsten alle former for sport og har dyrket lidt af det hele, men primært fodbold, atletik og volleyball. Nu bruger jeg mest tid på fitness. Jeg kan også rigtig godt lide at spille musik og spiller både klaver og guitar til husbehov. Jeg er født og opvokset i Holstebro, men rykkede til Sjælland, da jeg flyttede hjemmefra. Nu bor jeg i Albertslund sammen med min hund – en golden retriever – Jeg elsker nemlig alle dyr. I 2016 blev jeg færdiguddannet som webudvikler, og hvis jeg var så heldig at vinde den store Jackpot, så ville jeg nok pakke rygsækken og rejse en tur rundt i USA.