Bingoværterne

Vores bingoværter er én af de vigtigste kilder til, at bingo hos Danske Spil bare er ét nummer hyggeligere. De vil naturligvis skrue op for hyggen med quizzer og chatlege, men de vil også altid være til rådighed, hvis du får brug for hjælp, råd eller vejledning til dit bingospil. Bingoværterne sidder klar i chatten alle dage i tidsrummet 15-23. 

Lær dine bingoværter at kende

Mød Nicolai

Hvis du leder efter chatværten med den bedste humor, så skal du lede længe. Jeg har nemlig utrolig dårlig humor, hvilket også viser sig i chatten  Til dagligt læser jeg elektroteknologi ude på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Generelt elsker jeg fun-facts og finder mange ting interessante. Jeg ikke bleg for at prøve noget nyt, og jeg har i den forbindelse været en del i udlandet. Jeg har blandt andet boet i både Indien og Japan. Jeg har derfor mange gode emner klar til både quizzer og hyggesnak. 

Mød Thomas

Kender du typen, der har en ny interesse hver dag hele året rundt? Sådan er jeg. Alt er spændende, og det skal prøves og undersøges. Det resulterer dog ofte i blandede erfaringer, som jeg heldigvis ikke er bleg for at dele ud af. Jeg har en kandidat fra KU i det man i gamle dage kaldte for bibliotekaruddannelsen – det spiller sikkert også en stor rolle, når det kommer til de mange interesser. Jeg holder også meget af at rejse, og det bliver som regel til et par ture om året. Derudover går min tid med; kæreste, hund og hus.
Kom og fang mig i chatten. Mine læsebriller sidder ikke på næsetippen og min ’tys-finger’ bliver ikke så ofte taget i brug. Du er tværtimod nærmere garanteret en god portion fjol og überseje temaquizzer (alt efter hvem du spørger naturligvis).

Mød Farheen

Jeg hedder Farheen, og jeg bor sammen med min mand og min lille søn. Min store interesse er sport - især fodbold. Jeg har altid godt kunne lide at se en god fodboldkamp. Selvfølgelig har jeg et yndlingshold, og det kan vi snakke mere om i chatten ;) Jeg er uddannet grafisk designer, og jeg elsker at udtænke idéer og designe. At tænke ud af boksen er noget, jeg synes er rigtig fedt, og jeg elsker alt ved det.

Mød Maria

Jeg bor alene med min kat. Derudover hygger jeg med min familie og veninder. Jeg bruger også meget tid på at spille computerspil, konsolspil, se film og serier. Indimellem bliver der også tid til at høre musik over anlægget eller på mobilen. Jeg drømmer om at flytte i et lækkert hus på et tidspunkt.

Mød Jonathan

Efter et års tid som fodboldtræner er jeg tilbage som Bingovært. Ja, jeg har også savnet jer ;) Jeg elsker, når spillerne har det godt og hyggen kører derudad. Når jeg er i chatten, kan man være sikker på, at der bliver joket og talt om sport og musik. Sport, og i særdeleshed fodbold og cykling, fylder meget i mit liv, og det er derfor ikke tilfældigt, at dagligdagen går med at læse idræt på Københavns Universitet. Min kæreste og jeg, har sammen med tidligere Bingoværtvært Lucas, fået den gode idé at sejle jorden rundt efter endt studie. Derfor går en del af min fritid med at lære at sejle samt diverse bådprojekter.

Mød Cecilie

Jeg er en meget stor musiknørd, og jeg kan stort set ikke høre ét nummer uden at skulle analysere det. Jeg har spillet musik størstedelen af mit liv, og jeg spiller primært klaver, men også trommer og bas. Når jeg ikke fordyber mig i musikken, arbejder jeg i en børnehave og på et vaccinecenter. Hver dag glæder jeg mig til at komme hjem til mine venner, som jeg er så heldig at være flyttet sammen med. Jeg har nu haft et par sabbatår, hvor jeg har arbejdet og været på højskole, så til sommer skal jeg studere. Om det så bliver psykologi eller pædagogik må tiden vise.

Mød Vita

Savner du jysk humor når den er allerbedst (værst)? Så melder jeg klar! Mit navn er Vita og jeg er eksil jyde, der bor i København med min kæreste. Jeg har færdiggjort min bachelor, og skal når tid er, igang med kandidaten. I min fritid går jeg op i træning, lydbøger og gode madoplevelser. Jeg elsker at rejse, en god kop kaffe og drømmer om en dag at eje en ged. Jeg glæder mig til at tage godt imod dig i chatten!