Spørgsmål & svar

Velkommen til Spørgsmål & Svar

Her på siden har vi samlet en oversigt over spørgsmål som går igen hos vores Bingospillere – nye som gamle. Har du spørgsmål ud over nedenstående, kan du med fordel enten gå ind i vores chat og spørge Bingoværterne eller henvende dig til vores kundeservice.

Vores Bingoværter

Danske Spil Bingo har alt det du kender fra det klassiske Bingo. Udover vores hyggelige Bingospil, sørger vores Bingoværter for underholdning i chatten. Hver dag mellem 15-23 vil der derfor være aktiviteter med mulighed for at vinde Gratis Plader til Bingostuen helt kvit og frit. Vores Bingoværter er også vores helt egne Bingoeksperter og derfor kan du altid bruge dem, hvis du har spørgsmål til spillet og Danske Spil Bingo generelt.

Vi har samlet lidt spørgsmål og svar

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål er du velkommen til at spørge vores bingoværter i livechatten hver dag mellem kl. 15-23 eller kontakte kundeservice alle dage mellem 9-22 lige her.

Bliv klogere på vores spil

Bingostuen

  • Bingoværter i chatten hver dag kl. 15-23
  • Pladepris: 2 kr.
  • Jackpot: min. 5.000 kr.

  • Bingostuen er vores helt eget Danske Spil 75 kuglers bingospil. Her har vi bevaret alle de klassiske bingodyder, og gjort det nemt og ligetil at spille med. Bingostuen byder på en fast pladepris på 2 kr., og i samtlige spil vil det være muligt at løbe afsted med en progressiv jackpot på min. 5.000 kr. Den hjemlige hygge er i højsædet, og vores Bingoværter sørger altid for underholdning i chatten, hvor der hver aften vil være sjove aktiviteter med mulighed for at vinde lidt ekstra bingopræmier.

    Bankohallen

  • Bingoværter i chatten hver dag kl. 15-23
  • Pladepris: fra 0,40 kr. - 2 kr.
  • Jackpot: min. 4.000 kr.

  • Bankohallen er vores store 90 kuglers bankospil. Her er der ekstra fart på, når spillere fra hele verden tager del i bankofestlighederne. I Bankohallen kan du spille med uden at skulle grave dybt i portemonnæen. Der vil være pladepriser helt ned til 0,40 kr. og maks. op til 2 kr. Akkurat som i Bingostuen er der en progressiv jackpot tilknyttet, og den kan hurtigt vokse sig stor til trods for startsatsen på 4.000 kr.