Spørgsmål & svar

Vi har rystet posen

Vi har givet vores design såvel som spil en overhaling for at gøre det mere simpelt og ligetil at spille både bingo og banko hos os. Og bare rolig - hyggen, vores søde bingoværter og de herlige gevinster har vi naturligvis bevaret.

Nye spil

Bingostuen har alt det du kender fra det klassiske bingo på Danske Spil, men vi har skruet mere op for hyggen og gjort det endnu nemmere at spille. Bingoværterne sørger for underholdning i chatten, hvor der hver aften vil være aktiviteter med mulighed for at vinde – helt kvit og frit. Samtidig vil der løbende være kampagner med lækre præmier og masser af spænding. I Bingostuen spiller du kun sammen med andre Danske Spil spillere. Du kan læse mere om vores bingospil her

Vi har samlet lidt spørgsmål og svar

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål er du velkommen til at spørge vores bingoværter i livechatten hver dag mellem kl. 15-23 eller kontakte kundeservice alle dage mellem 9-22 lige her.

Bliv klogere på vores spil

Bingostuen

  • Bingoværter i chatten hver dag kl. 15-23
  • Pladepris: 2 kr.
  • Jackpot: min. 5.000 kr.

  • Bingostuen er vores helt eget Danske Spil 75 kuglers bingospil. Her har vi bevaret alle de klassiske bingodyder, og gjort det nemt og ligetil at spille med. Bingostuen byder på en fast pladepris på 2 kr., og i samtlige spil vil det være muligt at løbe afsted med en progressiv jackpot på min. 5.000 kr. Den hjemlige hygge er i højsædet, og vores Bingoværter sørger altid for underholdning i chatten, hvor der hver aften vil være sjove aktiviteter med mulighed for at vinde lidt ekstra bingopræmier.

    Bankohallen

  • Bingoværter i chatten hver dag kl. 15-23
  • Pladepris: fra 0,40 kr. - 2 kr.
  • Jackpot: min. 4.000 kr.

  • Bankohallen er vores store 90 kuglers bankospil. Her er der ekstra fart på, når spillere fra hele verden tager del i bankofestlighederne. I Bankohallen kan du spille med uden at skulle grave dybt i portemonnæen. Der vil være pladepriser helt ned til 0,40 kr. og maks. op til 2 kr. Akkurat som i Bingostuen er der en progressiv jackpot tilknyttet, og den kan hurtigt vokse sig stor til trods for startsatsen på 4.000 kr.