vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Turneringer og Missioner

På Danske Spil Casino kan du nu deltage i turneringer og missioner baseret på de sjove og stemningsfyldte automater, og det bedste af det hele er, at vi har samlet al information om kampagnerne direkte i spilleautomaten.

Der findes to typer kampagner; Turneringer og Missioner.

Turneringer gælder det om at ramme et spin med højest mulig gevinst. Det betyder ingenting, om du spiller for 2 kroner eller 200 kroner per spin, for det er nemlig antallet af vundne mønter der afgør, hvor mange point der optjenes til ranglisten. Læs mere om mønter under FAQen her på siden.

Hvis der kun er én automat med i turneringen, er det spilleren med den største møntgevinst på den ene automat, der topper ranglisten. Er der flere automater med i turneringen, lægges de højeste gevinster fra hver automat sammen, og udgør spillerens samlede score.

I Missioner gælder det derimod om at løse én eller flere opgaver på færrest mulige spins. En mission kan eksempelvis være at ramme 100 freespinssymboler på kortest mulig tid, og det er selvfølgelig tilladt at spille efter at forbedre sin score efter at have opnået et resultat.