Artiklen forsætter nedenfor
aktuelle jackpots på dantoto
TIRSDAG - 21. MAJ:

V64 Jackpot - Jägersro
Der overføres 1.350.000 kr. til gevinstpuljen for 6 rigtige.

ONSDAG - 22. MAJ:

V75 Jackpot - Bjerke
Der overføres 830.000 kr. til gevinstpuljen for 7 rigtige.

V86 Jackpot - Xpress
Der overføres 5.750.000 kr. til gevinstpuljen for 8 rigtige.

LØRDAG - 25. MAJ:

V65 Jackpot - Harstad
Der overføres 239.000 kr. til gevinstpuljen for 6 rigtige.

SØNDAG - 26. MAJ:

V65 Jackpot - Bergen
Der overføres 426.000 kr. til gevinstpuljen for 6 rigtige.

FREDAG - 31. MAJ:

Trio Jackpot - Bornholm
Der overføres 5.300 kr. til gevinstpuljen i 1. løb.

hvad er en jackpot?

Der kan blive Jackpot i følgende spilleformer:

Komb, Swinger, Tvilling, Trio, V5, V65, V64, V75, GS75 og V86

Jackpot betyder at der er ekstra penge i gevinstpuljen, som kommer enten fordi der ikke er nogen som har fundet alle vinderheste eller fordi det har været en favoritbetonet omgang og gevinsten for de mindste gevinstpuljer ikke oversteg mindste udbetalingsgrænsen.

V75
På V75-spil med rækkepris på 50 øre og hvor ATG er vært, bliver der Jackpot, hvis gevinsten  ikke kommer op på minimum 15 kroner for seks og/eller fem rigtige. Der bliver også Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle syv rigtige. Normalt bliver jackpot beløbet overført til det førstkommende ordinære V75-spil (normalt lørdag).

På V75-spil der afvikles lørdag, hvor Norsk Rikstoto er vært, bliver der Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle syv rigtige. Jackpot beløbet overføres til det førstkommende ordinære V75-spil (normalt lørdag). Der bliver ikke udbetaling af gevinsten for seks og/eller fem rigtige, hvis gevinsten ikke kommer på minimum 15 kroner. I de tilfælde overføres pengene til en reservefond, som bl.a. benyttes til Guld Jackpot på udvalgte V75-spil, hvor gevinsten for syv rigtige fordobles.

På V75-spil der afvikles onsdag, hvor Norsk Rikstoto er vært, bliver der kun Jackpot, hvis der ikke er nogle kuponer med hverken syv, seks eller fem rigtige! Har ingen kuponer syv rigtige overføres gevinstpuljer til gevinster med seks rigtige. Har ingen seks rigtige overføres gevinstpuljen til gevinster med fem rigtige.

GS75
På GS75-spil med rækkepris på 1 kr og hvor ATG er vært, bliver der Jackpot hvis udbetalingen ikke kommer op på 15 kroner ved fem og/eller seks rigtige. Der bliver også Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle syv rigtige. Normalt bliver jackpot beløbet overført til det førstkommende ordinære GS75-spil (normalt lørdag).

V86
På V86-spil hvor ATG er vært, bliver der Jackpot, hvis gevinsten ikke kommer op på minimum 15 kroner for syv og/eller seks rigtige. Der bliver også Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle otte rigtige. Jackpot beløbet bliver overført til det førstkommende V86-spil (normalt onsdag).

V64
På V64-spil, hvor ATG er vært, bliver der Jackpot, hvis gevinsten ikke kommer op på minimum 7 kroner for fem og/eller fire rigtige. Der bliver også Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle seks rigtige. Jackpot beløbet bliver overført til det førstkommende V64-spil (med undtagelse af tirsdage, hvor en eventuel Jackpot tirsdag altid overføres til næste tirsdags V64-spil).

V65
På V65-spil, hvor ATG er vært, bliver der Jackpot, hvis gevinsten ikke kommer op på minimum 20 kroner for fem rigtige. Der bliver også Jackpot, hvis der ingen kuponer er med alle seks rigtige. Jackpot pengene overføres efter følgende retningslinier (undtagelser kan dog forekomme!)

V65 fredag lunch bane -> næste fredag lunch bane, V65 lørdag aften -> næste lørdag aften, V65 søndag Norge -> næste søndag med Norge bane,

Trio
På Trio-spil på danske baner, hvor ATG er vært, overføres en eventuel jackpot til den efterfølgende Trio-spil på samme bane. Ved Jackpot i det sidste Trio-spil, så overføres pengene til Trio-spillet i det første løb på den næstkommende løbsdag på samme bane. 
På Trio-spil på svenske baner overføres en eventuel jackpot til den efterfølgende Trio-spil på samme bane. Ved Jackpot i det sidste Trio-spil, så overføres pengene til Trio-spillet i DD-2 løbet den efterfølgende dag.

Artiklen forsætter nedenfor