ALLEZ LES BLEUS

Udover at holde med Danmark ved EM i fodbold, så holder vi på Dantoto også med Frankrig, da deres fremskridt ved EM
kan få stor betydning for de puljer vi kan kommunikere i 5+ spillet i perioden med EM i fodbold!

Det franske spilleselskab PMU er sponsor for det franske fodboldlandshold og har derfor udlovet ekstra Jackpot puljer i 5+ spillet under Europamesterskabet i juni og juli!

 

Udover de normale søndags Jackpots, så udloves der Jackpot, på de tre dage som Frankrig spiller kamp i den indledende runde!

Her vil der være en halv million Euro ekstra i førstepræmiepuljer - ca. 3,7 mio. danske kroner! Det er på følgende dage:

  • Tirsdag 15. juni
  • Lørdag 19. juni
  • Onsdag 23. juni

Hertil kommer en række Jackpots afhængig af hvor langt Frankrig kommer i turneringen!

Hvis det franske fodboldlandshold kvalificerer sig videre i turneringen vil der være Super Jackpots afhængig af hvor langt de kommer i turneringen - se herunder!

* Kvalificerer Frankrig sig til ottendels-finalen, vil der være 1 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen, den dag de spiller ottendels-finalen (27., 28. eller 29. juni).

* Ryger Frankrig ud af turneringen efter gruppespillet eller taber en eventuel ottendels-finale, så bliver der fire dage med 1 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen. (Forventet dage er 3., 4., 10. og 11. juli)

* Kvalificerer Frankrig sig til kvartfinalen, vil der være 2 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen, den dag de spiller kvartfinalen (2. eller 3. juli).

* Taber Frankrig en eventuel kvartfinale, så bliver der to dage med 1 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen. (Forventet dage er 10. og 11. juli)

* Kvalificerer Frankrig sig til semifinalen, vil der være 3 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen, den dag de spiller semifinalen (6. eller 7. juli).

* Lykkes det Frankrig at kvalificere sig til EM finalen, vil der være hele 4 million Euro ekstra i førstepræmiepuljen, den dag de spiller finalen (11. juli).

 

Så uanset hvordan det franske fodboldlandshold klarer sig i EM, så kommer der ekstra mange 5+ Jackpots i juni og juli! Men vi krydser da fingre for at Frankrig kommer langt i turneringen og at vi dermed kan tilbyde ekstra store Jackpot puljer i 5+ spillet.


Du vil altid kunne se de aktuelle Jackpots på vores Jackpot side, som opdateres løbende.

Som de siger i Frankrig - ALLEZ LES BLEUS
Artiklen forsætter nedenfor