Spil på din favorit-hest direkte i

DANTOTO APPEN

Med Dantoto appen har du hestespil fra det meste af verden lige ved hånden.

Hent appen ved at scanne QR-koden med din smartphone

Download Appen nu!

SE LØBENE LIVE

Appen giver dig Live-spil det meste af døgnet - og med appen kan du streame stort set alle de væddeløb, der udbydes!

VÆDDELØB FRA HELE VERDEN

Med appen har du mulighed for at spille med på alle de store begivenheder fra flere lande rundt om i verden.

STORE BEGIVENHEDER

Du får omkring 18 forskellige spilleformer fordelt på mere end 100 ugentlige væddeløbsbaner over hele verden!

Spil på hestevæddeløb med Dantoto app

Dantoto app er Danske Spils app til spil på heste online. Med app’en kan du finde hestevæddeløb fra hele verden. Der er heste spil for alle og enhver. Du kan spille på finde vinderen af ét løb og gå efter de bedste odds, eller du kan jagte den store milliongevinst i de spil, hvor det gælder om at finde flere vindere.  

Al spil på heste, du spiller på Dantoto, er puljespil. Det betyder, at du og de øvrige kunder er med til at bidrage til en præmiepulje, som i konkurrerer om at vinde. Odds på hestevæddeløb afhænger af, hvor meget det samlede bet er fra hver enkelt deltager. Oddsene, som du kan se, er de aktuelle odds, hvis der var løbsstart på det tidspunkt. Oddsene er vejledende og skifter for hvert indskud frem til løbsstart. Spilstop sker først ved starten på et løb.

Hestevæddeløb fra hele verden

Der findes flere typer af hestevæddeløb verden over. I Danmark er de mest populære typer galop, trav og monté, som beskriver, hvordan rytteren sidder, og hvilken gangart hesten bruger. I andre lande bruges blandt andet steeplechase, som er løb med forhindring, og distance, som er løb over længere distancer med skiftende terræn.

Med Dantoto app’en har du mulighed for at lave væddemål på heste til løb verden over. Nogle af de mest kendte hestevæddeløb i verden er:

  • Royal Ascot og Grand National i England
  • Prix d'Amerique og l’Arc de Triomphe i Frankrig
  • Elitloppet i Sverige
  • Dubai World Cup i Dubai
  • Breeders Cup og Pegasus World Cup i USA

Dantoto app’en giver dig chancen for at spille med på væddeløbsbaner i hele verden. Du får spil i både ind- og udland med mange forskellige spilleformer fordelt på masser af daglige væddeløbsbaner med trav og galop. Du kan blandt andet lave lynspil på heste, hvor du vælger et spil og en bane at spille på. Du kan også oddse med på World Pools og løb fra Hong Kong, hvor du kan spille med om rigtig store puljer hos Dantoto.

SPIL PÅ HESTE LIVE

Hos Dantoto får du liveodds og live-spil det meste af døgnet, så du nemt og hurtigt kan spille fra sekund til sekund. Du kan spille og se med live på internationale storløb rundt omkring i verden. Du kan samtidig følge med i de fleste løb live med live streaming i Dantoto app’en. Du kan se løbene separat eller gennem Racing Live kanalen både på mobiltelen og tablet.

Appen har i første lancering nogle begrænsninger, du kan læse mere om her!

 

Download Appen nu!