Dantoto app

Vi har været en tur i maskinrummet. Der er blevet bikset og bakset, skruet og drejet. Men nu er den her! 

Vi har netop lanceret en helt ny og lynhurtig Dantoto app. Med vores ny app har vi arbejdet på at forbedre kunderejsen, og giver dig blandt andet mulighed for:

  • Hurtigt login. Muligt med bl.a. Face/Touch ID, så du kan spille med på dine udvalgte heste i løbet af få sekunder
  • Følg med live. Se løbene direkte ved de valgte løb
  • Nemt og enkelt. Vi har forsøgt at gøre det mere intuitivt og overskueligt at spille de enkelte spil og fremhæve de mest populære spil
 

Visse spilmuligheder er ikke med i Dantoto app

Her ved lanceringen må vi også tilstå, at visse muligheder ikke er med i appen og som vi godt er bekendt med.

Det gælder f.eks. muligheden for at indsætte reserveheste, spille med kun til førstepræmiepulje og selv udfylde heste på en lynkupon. DD-spil vil ikke være muligt at købe, når der udbydes mere end ét spil på en bane. Ved reduceret spil på 5+, skal vælges rækkepris hhv. 7,50 kr. og 3,75 kr. i stedet for hhv. 50% og 25%.

Du kan samtidig følge med i de fleste løb live med live streaming i Dantoto app’en og det kan være en god ide at følge med i streams, da løbene i app’en  vil stå som værende i gang når den forventet starttid rammes, selvom starten ikke er gået. 

Når løbene er afsluttede, vil man naturligvis kunne se resultatet af løbet, men resultatodds vises desværre ikke og på V-spil kan man ikke se udgåede heste og reserverækkefølgen.

På trods af disse mangler, så håber vi at du finder vores app brugbar og en hurtigere mulighed for at spille med på hestene.

Download Appen nu!