Dantoto Xtra på franske V5-spil!

Onsdag den 3. november 2022 starter der franske Vintermeeting officielt på VIncennes og her vil Danske Spil udbyde V5-spil, hvor der er gevinstgaranti på 30.000 kroner til en enlig vinderkupon med fem rigtige.

 

Vintermeetinget på Vincennes begynder onsdag den 3. november og løber helt frem til den 4. marts 2023. I alt vil der blive afviklet 90 løbsdage på Vincennes i den periode.

Her på Dantoto har du mulighed for at spille V5-spil til løbene på Vincennes. Det sker i vores egen pulje og dermed en pulje kun for Danske Spil kunder.

Vi garanterer en gevinst på 30.000 kr., hvis der kun er en enkelt vinderkupon med alle fem rigtige og samtidig vil V5-spillet give Jackpot, hvis der ikke er nogen kuponer, som finder frem til minimum 4 vinderheste i ét V5-spil.

Findes der ingen kuponer med minimum fire vinderheste, så overføres hele gevinstpuljen til en Jackpot, til et V5-spil på Vincennes, på et senere tidspunkt bestemt af Danske Licens Spil A/S.

Garantien på 30.000 kr. vil komme til udbetaling, hvis der kun er én kupon med alle fem vinderheste i V5-spillet. Hvis gevinstpuljen overstiger garantibeløbet, så vil hele gevinstpuljen naturligvis blive udbetalt i stedet for garantibeløbet.

Garantien vil som udgangspunkt løbe frem til den er blevet udbetalt fem gange. Danske Licens Spil A/S har ret til at forlænge og/eller afbryde tiltaget før periodens udløb.

En forudsætning for at vinde Dantoto Xtra er at kuponen er spillet hos Danske Spil på Dantoto. Der kan spilles med online på dantoto.dk både på web og mobil samt hos en af vores ca. 700 Dantoto forhandlere fordelt over hele landet.

 
Regler og vilkår: 
* Kampagnestart 3. november 2022. 
* Dantoto Xtra udløses til en enlig vinderkupon på et V5-spil på den franske travbane Vincennes. 
* Dantoto Xtra kan maksimalt udbetales fire gange i kampagneperioden og gælder kun for spil hos Danske Spil på Dantoto enten online på web/mobil eller hos en Dantoto forhandler. 
* Gevinsten overføres til den spilkonto hos Danske Spil som det pågældende spil er registreret på. Gevinstgarantibeløbet overføres til spilkontoen seneste fem hverdage efter gevinsten er vundet.
* Kampagnen afsluttes senest d. 4. marts 2023 eller når Dantoto Xtra er blevet udbetalt fem gange. Danske Spil forbeholder sig dog retten til at afslutte kampagnen på et tidligere tidspunkt.
 
Artiklen forsætter nedenfor