Dantoto Xtra på danske V5-spil!

Fra fredag den 11. juni 2021 giver Danske Spil en Dobbelt-Op gevinst til en eventuel enlig vinderkupon med alle fem rigtige i V5-spillet på danske hestevæddeløbsbaner.

 

Første gang du har chance for at vinde de ekstra penge, er fredag d. 11. juni 2021 på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus og på Klampenborg Galopbane.

Fredag den 11. juni 2021 genoptager vi på Dantoto muligheden for at vinde en ekstra gevinst, hvis man er dygtig/heldig på danske V5-spil hen over sommeren. 

Vi kalder det Dantoto Xtra og det fungerer på følgende måde. Udover den normale gevinst på sin vinderkupon, så giver Danske Spil det samme beløb oveni gevinsten, så gevinsten bliver Dobbelt-Op! 

Dantoto Xtra kan maksimalt udbetales tre gange i perioden.

En forudsætning for at vinde Dantoto Xtra er at kuponen er spillet hos Danske Spil på Dantoto. Der kan spilles med online på dantoto.dk både på web og mobil samt hos en af vores ca. 685 Dantoto forhandlere fordelt over hele landet.

 

 

 

Regler og vilkår: 
* Kampagnestart 11. juni 2021. 
* Dantoto Xtra udløses til en enlig vinderkupon på et V5-spil på en dansk hestevæddeløbsbane. 
* Dantoto Xtra kan maksimalt udbetales tre gange i kampagneperioden og gælder kun for spil hos Danske Spil på Dantoto enten online på web/mobil eller hos en Dantoto forhandler. 
* Gevinsten overføres til den spilkonto hos Danske Spil som det pågældende spil er registreret på. Dobbelt-Op gevinsten overføres til spilkontoen seneste fem hverdage efter gevinsten er vundet.
* Kampagnen afsluttes senest d. 31. august 2021 eller når Dantoto Xtra er blevet udbetalt tre gange. 
Danske Spil forbeholder sig dog retten til at afslutte kampagnen på et tidligere tidspunkt.
 

 

Artiklen forsætter nedenfor