Millionpuljer i 5+

Dantoto 8. jun 09:30

Hver dag er der store millionpuljer i 5+ spillet og mandag var der kun én vinderkupon, som gav 2,8 mio. kr.

I 5+ spillet går det ud på at finde de 5 første heste over mål i ét fransk hestevæddeløb hver dag, som maksimalt består af 20 heste. 5+ kan spilles dagligt helt frem til løbsstart og der er åbent for spil til det førstkommende spil. Spillet sker i fælles pulje med spilselskabet PMU i Frankrig, hvilket betyder store daglige millionpuljer.

I et normalt spil vil der være omkring 3 mio. danske kroner i førstepræmiepuljen og der er i alt fire gevinstpuljer. Lykkes det ikke for nogle spillere at finde de fem første heste i rigtig rækkefølge, så overføres gevinstpuljen til andenpræmiepuljen. 

Rækkeprisen i 5+ spillet er 15 kr. og en gevinst i én af præmiepuljerne vil altid være minimum 16,50 kr. - altså højere end rækkeprisen.

Hver søndag er der ekstra penge i førstepræmiepuljen og her i juni måned er der hver søndag 7,4 mio. kr. ekstra, så der vil førstepræmiepuljen være på minimum 10 mio. kr.!

Mandag var der kun én kupon med den rigtige vinderkombination ved løbene på galopbanen i Saint Cloud og her blev gevinsten på 2.840.019 kr.! Tirsdag var gevinsten på 410.131 kr.