Royal Ascot med world pools

Dantoto 13. jun 09:58

Så er det igen tid til World Pools og denne gang hele fem dage i træk når årets Royal Ascot afvikles.

For fjerde år i træk er der World Pools til måske verdens største og mest kendte hestevæddeløbs meeting - Royal Ascot, og du kan være med i puljerne her hos Dantoto!

World Pools betyder at man kan spille Vinder, Plads, Komb, Tvilling, Swinger og Trio i alle løb. 

Til alle dage i Royal Ascot løbene vil tilbagebetalings procenterne være på 82,5% i spilleformerne Vinder, Plads, Tvilling og Swinger (2af3), mens den er 80,5% i Komb og 75% Trio.

Vedrørende Plads spillet, så vil spillet ikke blive udbudt hvis der er færre end fem heste på startlisten. Er der 5 eller 6 heste på startlisten, vil der være udbetaling på Plads for de to først placerede. Hvis et løb har 7 til 20 deltagere i startliste, så er der udbetaling på hestene i Top 3, mens der er udbetaling for Top 4 placeringer, hvis der er mere end 20 heste på startlisten.

Placepot og Quadpot!

Det er også muligt at spille med i Placepot og Quadpot ved Royal Ascot dagene. Disse spil indgår ikke i World Pools men vil have store million omsætninger.

Placepot starter i 1. løb og her gælder det om at finde seks heste, der slutter på en placering (svarende til Plads spillet i de pågældende løb), i de første seks løb. Rækkeprisen er minimum 1 kr., men en kupon skal som minimum koste 10 kr.

Quadpot starter i 3. løb og her gælder det om at finde fire heste, der slutter på en placering (svarende til Plads spillet i de pågældende løb), i løb tre til seks. Her er rækkeprisen også minimum 1 kr. og en kupon skal også som minimum koste 10 kr.

Løbene på Royal Ascot starter hver dag kl. 15.30 og der åbnes for spil samme morgen. Vores samarbejdspartner At The Races har udgivet denne guide

Der er masser af informationer at hente om løbene på Ascot på forskellige engelske websites. Her er et par af dem:  At the Races - Racing Post

Du vil kunne følge alle løb fra Royal Ascot på vores streams her på danskespil.dk.