Engelsk Derby dag med World Pools

Dantoto 2. jun 10:16

Den første lørdag i juni afvikles der traditionen tro Derby Day i England på Epsom Downs og igen i år bliver det med World Pools og kæmpepuljer i alle dagens løb

Når man spiller med hos Dantoto, så betyder World Pools at alt spil sker i fælles puljer med bl.a. England og Hong Kong, med deraf kæmpe puljer i alle spilleformer.

I alle løb kan der spilles med i spilleformerne Vinder, Plads, Komb, Tvilling, 2af3 og Trio. Dog vil man i løb 1 og 3 ikke kunne spille 2af3 og i Plads er der kun udbetaling for de to første heste over mål, da der kun er seks heste i startboksen.

Tilbagebetalings procenterne vil være på 82,5% i spilleformerne Vinder, Plads, Tvilling og 2af3. I Komb er tilbagebetalingsprocenten på 80,5% mens den er 78% i Trio.

Placepot og Quadpot!

Der er også mulighed for at spille med i Placepot og Quadpot på engelske hestevæddeløb. Placepot starter i 1. løb og her gælder det om at finde seks heste, der slutter på en placering (svarende til Plads spillet i de pågældende løb), i de første seks løb. Rækkeprisen er minimum 1 kr., men en kupon skal som minimum koste 10 kr.
Quadpot starter i 3. løb og her gælder det om at finde fire heste, der slutter på en placering (svarende til Plads spillet i de pågældende løb), i løb tre til seks. Rækkeprisen er også her minimum 1 kr. og en kupon skal også som minimum koste 10 kr.

Kevin Stott med i Derby

Danske Kevin Stott er med for første gang som jockey i det engelske Derby. Han skal ride outsideren King of Steel.

Løbene på Epsom Downs denne lørdag starter kl. 13.50 og årets Derby er allerede løb 2 med starttid kl. 14.30.

Løbene kan følges live på vores stream kanal England/Irland.

Her finder du startliste og tips, så du kan forberede dig til lørdagens løb på Epsom Downs.