Ændrede starttider i 5+

Dantoto 4. jul 09:51

Her i sommermånederne vil der være ændrede spilstop i de daglige 5+ spil

I Juli og August vil der være senere spilstop på 5+ spillet.

Mandag og tirsdag vil der kunne spilles med helt frem til kl. 18.00, hvor 5+ løbet har starttid, mens der onsdag, torsdag og fredag først er spilstop kl. 20.15!

I weekenden er der ingen ændringer og her er der spilstop kl. 15.15.

Der er åbnet for spil til ét 5+ spil ad gangen, så der åbnes for spil kort tid efter at dagens løb er afviklet.

Om 5+ spillet

I 5+ spillet går det ud på at finde de 5 første heste over mål i ét fransk hestevæddeløb hver dag, som maksimalt består af 20 heste. 5+ kan spilles dagligt helt frem til løbsstart og der er åbent for spil til det førstkommende spil. Spillet sker i fælles pulje med spilselskabet PMU i Frankrig, hvilket betyder store daglige millionpuljer.

I et normalt spil vil der være omkring 3 mio. danske kroner i førstepræmiepuljen og der er i alt fire gevinstpuljer. Lykkes det ikke for nogle spillere at finde de fem første heste i rigtig rækkefølge, så overføres gevinstpuljen til andenpræmiepuljen. 

Rækkeprisen i 5+ spillet er 15 kr. og en gevinst i én af præmiepuljerne vil altid være minimum 16,50 kr. - altså højere end rækkeprisen.

Hver søndag er der ekstra penge i førstepræmiepuljen og her i juli måned er der også Jackpot torsdag den 14. juli på den franske nationaldag - Bastille dagen!