Prix d' Amerique

Dantoto 28. jan 15:00

En af årets største begivenheder - Prix d' Amerique - afvikles søndag og spilmæssigt er det ekstra interessant med en 5+ Jackpot på ikke mindre end 25 mio. kr.!

Søndag afvikles et af verdens største og hårdeste travløb, Prix d’Amerique på Vincennes banen i Paris.

18 heste mødes over distancen 2700 meter med voltestart og program numrene har hestene fået efter størrelsen på deres startpræmiesum.
Den hest, der har tjent mindst, har startnummer 1 – den hest, der har tjent mest, har nummer 18. I alt dyster hestene om en samlet præmiesum på 1 million Euro med 450.000 Euro til vinderen.

I år vil den vindende heste indskrive sig i historiebøgerne for første gang, da ingen af de deltagende heste tidligere har vundet det prestigefyldte løb.

Hvem der vinder får vi svaret på nogle minutter efter starten på Prix d'Amerique kl. 16.25 og du kan se løbet direkte her på Danske Spil under Frankrig streams og på tv-kanalen Sport Live!
 
5+ Jackpot med 25 mio. kr. i puljen!

Prix d’Amerique løbet er søndagens 5+ spil, hvor der er overført hele 22,3 mio. danske kroner til gevinstpuljen for at finde de fem første heste over mål i korrekt rækkefølge. Du kan udfylde en kupon med dine egne heste i 5+ spillet lige her.

Rækkeprisen er 15 kr. pr. kombination, men du har mulighed for at spille til en reduceret rækkepris på hhv. 50% eller 25%. Du skal blot huske på at en eventuel gevinst også reduceres tilsvarende.

Lynspil på 5+

Du har også mulighed for at købe en lynkupon til 5+ spillet lige her eller på vores mobilsite, App eller hos én af vores mange Dantoto forhandlere.

For at få gevinst i 5+ spillet skal man som minimum have de tre første heste over mål, placeret på sin kupon på tre forskellige pladser, så vil man få en fjerdepræmie i spillet.

Gevinstgaranti i V4 og Jackpot i V5!
Hos Dantoto kan du søndag også spille med på et V4- og V5-spil på Vincennes. I V4 spillet garanteres 20.000 kr. til en eventuel enlig vinderkupon med alle rigtige vinderheste og i V5 spillet er der Jackpot med 19.535 kr. overført som tilfalder gevinstpuljen for 5 rigtige!

Øvrige spilformer
I alle søndagens løb kan du spille Vinder, Plads (Top 3), Tvilling (2 første heste over mål) og 2af3 - alle i fælles pulje med de franske spillere! Desuden er der et Dubbel spil for Danske Spil kunder, der afvikles i de to afsluttende løb på dagen.

1. løb på Vincennes starter kl. 12.00