Dubai World Cup dag med World Pools

Dantoto 23. mar 11:05

Lørdag afvikles Dubai World Cup på Meydan banen i Dubai og her kan du spille med til løbene i World Pools kun på Dantoto!

Danske Spil indgår igen i år i World Pool samarbejdet og lørdag gælder det Dubai World Cup dagen på Meydan banen. Sidste år omsatte World Pool for en kvart millard kroner i otte løb!

Der kan spilles med til løb 2-9 på Meydan, hvor det første løb starter kl. 13.05. Hovedløbet - Dubai World Cup - er dagens sidste løb, som har starttid kl. 17.35.

I alle dagens løb vrimler det med topheste og i hovedløbet skal sidste års vinder amerikanske Country Grammer forsøge at gentage sejren fra sidste år med Frankie Dettori i sadlen.

Løbene kan følges på vores stream kanal 'International'.

Det er Hong Kong Jockey Club, der står som arrangør af puljerne og der udbydes følgende spilleformer i alle løb: Vinder, Plads, Komb, Tvilling, 2af3 og Trio.

I Komb og Trio er rækkeprisen henholdsvis 5 kr. og 2 kr., men i begge spilleformer skal den samlede pris på en kupon være minimum 20 kr. Rækkepriserne i Tvilling og 2af3 er minimum 5 kr. men her er er intet minimum pr. kupon.