Flotte V75 gevinster

Dantoto 20. nov 19:00

Lørdagen bød på et par flotte gevinster i V75-spillet, hvor løbene blev afviklet på Jägersro banen i Malmö.

Lørdagens V75-spil indeholdt nogle overraskende sejre, men også favoritsejre så alligevel endte gevinsten for at finde alle syv vinderheste at blive på 154.115 kr. plus følgepræmier for seks og fem rigtige.

To kuponer spillet på Dantoto lykkedes at finde alle syv rigtige.

Her på danskespil.dk kom den største gevinst, hvor udbetalingen blev på 205.423 kr. til en kunde fra Frederiksberg, der havde indleveret en kupon til over 1.000 kr. Den anden vinderkupon var indleveret hos vores forhandler Tips & Travhjørnet på Østerbro i København. Det var på en kupon der kostede 144 kr. og her blev udbetalingen på 166.188 kr.  

Om V75-spillet

Spillet er Nordens største hestespil, hvor man skal finde vinderne af syv på forhånd udvalgte væddeløb, også kaldet afdelinger. Spillet afvikles hver lørdag og rækkeprisen er 50 ører!

Der er udbetaling hvis man har 7, 6 eller 5 rigtige. Hvis ingen har 7 rigtige eller hvis gevinsten for 5 rigtige ikke kommer over mindste udbetalingsbeløbet på 15 kroner, så går pengene videre til en Jackpot. Jackpot beløbet flyttes til et kommende V75 spil til gevinstpuljen for syv rigtige.

Hvis man ikke selv lige har mod på at udfylde sin egen kupon, så er der også mulighed for at købe en lynkupon for et valgfrit beløb over 24 kr.!