Flotte V75 gevinster

Dantoto 5. feb 09:00

Lørdagen bød på et par flotte gevinster tæt på millionen i V75-spillet, hvor løbene blev afviklet på Solvalla banen i Stockholm.

Der var Jackpot i lørdagens V75-spil og med flere overraskende sejre, så endte gevinsten for at finde alle syv vinderheste på 778.460 kr. plus følgepræmier for seks og fem rigtige.

To kuponer spillet på Dantoto lykkedes at finde alle syv rigtige!

Her på danskespil.dk kom den største gevinst, hvor udbetalingen blev på 917.542 kr. til en kunde fra Frederiksberg, der havde indleveret en kupon til over 1.000 kr. Den anden vinderkupon var købt via vores mobilsite. Her blev udbetalingen på 856.891 kr. til en kunde fra Nordjylland, der havde købt en lynkupon til over 1.000 kr.

Om V75-spillet

Spillet er Nordens største hestespil, hvor man skal finde vinderne af syv på forhånd udvalgte væddeløb, også kaldet afdelinger. Spillet afvikles hver lørdag og rækkeprisen er 50 ører!

Der er udbetaling hvis man har 7, 6 eller 5 rigtige. Hvis ingen har 7 rigtige eller hvis gevinsten for 5 rigtige ikke kommer over mindste udbetalingsbeløbet på 15 kroner, så går pengene videre til en Jackpot. Jackpot beløbet flyttes til et kommende V75 spil til gevinstpuljen for syv rigtige.

Hvis man ikke selv lige har mod på at udfylde sin egen kupon, så er der også mulighed for at købe en lynkupon for et valgfrit beløb over 24 kr.!