7. maj 2015

Millionærrådgiverens første råd

Jo, først og fremmest får du jo tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil. Og det er et godt sted at starte. Her vil du få besøg af en af vores to millionærrådgivere. De har begge en stor erfaring i at rådgive nybagte millionærer. Den ene hedder Arne Lenstrup, og hvad vil hans første råd være:

- Se, det er jo en helt anden snak, når vi taler om 570 millioner kroner. Det er jo et astronomisk beløb, lyder det fra Arne, der fortsætter:

- Mit første råd ville være, at du skal få din egen personlige revisor og advokat, som kan råde dig til, hvordan du skal gribe det an. De kan hjælpe dig med at talt fornuftigt med bankerne. Det er simpelthen så mange penge, at du får brug for det fremadrettet.

Når Arne kommer på besøg, er der ét råd, han altid giver.

- Det er jo en gevinst, der totalt ændrer din tilværelse. Men mit råd vil være: Prøv at lade være med det. Du har stadig brug for det sociale samvær på både arbejdspladsen og i det private, siger Arne Lenstrup.

Skal man så bare tage den med ro?

- Jeg synes, man skal tænke sig godt om lige i starten, men det skal naturligvis også fejres. Jeg ville nok anbefale at fejre det i det små til at starte med.