19. maj 2022

Største pulje nogensinde: 581.000.000 kroner på højkant på en helt almindelig tirsdag

Der er rekordstore 581 millioner kroner i puljen hos Eurojackpot i aften. Dermed sprænger puljen den hidtidige grænse, som var på 570 mio. kr., og giver danskerne mulighed for at drømme ekstra stort.

I aften er historisk. Aldrig nogensinde før har man kunnet vinde så mange penge i et lotteri i Danmark, som man kan i Eurojackpot tirsdag aften. Og hos Danske Spil tror man på, at en dansker kan løbe med vanvidsgevinsten.

”Eurojackpot er meget populært hos danskerne, og vi tror, at endnu flere nu har lyst til at være med for at vinde den rekordstore gevinst. Vi har haft store, danske vindere før, og nu er tiden kommet til, at vi skal have en heldig dansker helt øverst på skamlen. Vi glæder os meget til at følge danskerne i kampen for at vinde den ultimative, europæiske jackpot,” siger Martin Dalsgaard Andersen, Marketingdirektør i Danske Spil.

I 2022 har der indtil videre været 13 danske vindere i Eurojackpot, men det højeste beløb var blot lige over 5 mio. kr. Det var en heldig spiller fra den københavnske vestegn, som vandt 5.290.231 mio. kr.

Rekordpulje lig med rekorddrømme
Det maksimale beløb, som kan vindes i Eurojackpot, hedder nu 750 mio. kr. Men mon ikke 581 mio. kr. er nok til at sætte tankerne i gang hos håbefulde danskere?

”Eurojackpot er en drømmefabrik, og fra i dag kan drømmene blive endnu større. Med 581 millioner kroner i puljen til tirsdagens trækning sprænger vi grænserne for, hvad der har været muligt i forhold til præmiestørrelse, og flytter samtidig grænserne for, hvad danskerne kan drømme om – og det er vi rigtig glade for at være en del af,” siger Martin Dalsgaard Andersen.

Det er relativt nyt, at man har mulighed for at spille med i Eurojackpot både tirsdag og fredag. De to trækninger betyder, at puljen vokser hurtigere end før, og at man nu har endnu flere chancer for at vinde drømmegevinsten.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kr.