19. august 2022

Østjyde vinder 2,9 millioner: ”Børnene sad med underkæberne hængende, og de blev meget glade”

En mand fra Favrskov Kommune var på årets sommerferie med sin familie, da der tikkede en mail ind fra Danske Spil om, at han havde vundet 2,9 millioner kroner i Eurojackpot.

Familien var lige ankommet til en lille by efter at have været uden internet i noget tid. Konen var i gang med at lede efter et sted at spise, og imens valgte manden at tjekke sin mail. Der var der en mail fra Danske Spil om, at han havde vundet en gevinst.

”Jeg troede bare, at jeg havde vundet 120 kroner, det havde jeg nemlig også gjort for et par uger siden”, fortæller den glade vinder, som har valgt at være anonym.

Gevinsten lød dog på 2,9 millioner fremfor 120 kroner, hvilket fik manden til at tvivle på mailens oprigtighed. Han skyndte sig derfor ind på appen for at se, om den var god nok. Og det var den umiddelbart.

Manden og hans kone valgte dog at fortsætte ferieidyllen, indtil de havde snakket med en medarbejder fra Danske Spil.

”Det var dog lidt problematisk, da vi ofte ikke havde dækning på vores ferie, så der gik syv dage, før vi snakkede med en medarbejder”.

Da de var kommet hjem fra ferie, fortalte de deres børn det.

”Børnene sad med underkæberne hængende, og de blev meget glade”, fortæller manden grinende.

En bedre og mere afslappet seniortilværelse
Parret er ikke gået på pension endnu, men pengene skal fyldes på pensionskontoen.

”Det er en præmie, vi er fælles om. Det vil give noget ro på tingene, hvilket vil give os en bedre og mere afslappet seniortilværelse. Det vil også gøre, at min kone og jeg kan få mere tid sammen, da vi kan købe hende tidligere fri fra arbejdsmarkedet”, siger vinderen med glæde i stemmen.

Manden og hans familie har derfor heller ikke haft de store armbevægelser efter at være blevet millionærer.

”Vi har gjort næsten, som vi plejer. Det ændrer ikke dagligdagen, men det giver ro i sindet og for fremtiden. Dog har vi måske fået en drink eller en is mere, efter at vi har vundet”, slutter østjyden med et smil.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland. Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge. Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.