tipsbladet.dk

25. okt. 14:31

Brøndby sikrer stortalent på fuldtids-kontrakt

Brøndby IF, der tidligere på dagen forlængede konktrakten med venstre back Svenn Crone har mere kontraktnyt. For klubben har nemlig sikret sig en fuldtidskontrakt på den unge lovende angriber Andreas Bruus, der gennem sæsonen har nærmet sig førsteholdstruppen og som var udtaget til truppen, da Brøndby mødte Hobro IK.

Fra januar 2018 træder Andreas Bruus ind som fast mand i førsteholdstruppen og har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019..

- Brøndby IF er den klub, jeg har fulgt, lige siden jeg var helt lille, og lige så længe har jeg drømt om at spille for klubben, så det er noget af det største, der er sket for mig.

- En rigtig stor del af mit spil er at bevise over for en hvilken som helst træner, at jeg skal være klar, når det gælder. Nu er det så op til mig at arbejde hårdt og vise ham (Alexander Zorniger, red.), det er det rigtige valg, klubben har truffet, siger den kommende fuldtidsprofessionelle angriber, siger den bare 18-årige Andreas Bruus.

Cheftræner Alexander Zorniger har vist det unge talent masser af tillid, og nu glæder Andreas Bruus sig til at betale tilbage

- Han er en god og lærerig træner, og det har han også været over for mig, og at få den accept og anerkendelse af Coach, der er kendt som en hård træner, betyder ekstremt meget for mig, og at min drøm går i opfyldelse under ham, gør det bare endnu større, siger det unge talent.

Andreas Bruus var i sommer med Brøndbys Superliga-trup på træningslejr i Østrog, hvor han blandt andet viste prøver på sit talent i kampene.