tipsbladet.dk

25. okt. 14:48

Troels Bech: Andreas Bruus har forudsætningen

Brøndby IF har onsdag skrevet en fuldtids-kontrakt med den bare 18-årige angriber Andreas Bruus, der fra januar 2018 træder ind i A-truppen med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019.

Sportsdirektør Troels Bech er ikke i tvivl om, at Andreas Bruus har, hvad der skal til for at slås om spilletid på Superliga-holdet.

- Han er en lovende og dygtig spiller, der allerede i sommer viste nogle lovende takter i vores træningskampe og - så vidt jeg husker - blev topscorer, siger Troels Bech.

- Han kommer med en højere fart end de fleste gør – ikke bare i hans løb - men også i den træningsindsats, han har leveret.

- Han cykler alt, hvad han kan på sin cykel, men nu skal han springe på et tog, hvor spillere, der har øvet sig i mange år er med – spillere, der også har været de bedste på deres årgang i sin tid

- Det er et stort spring, og det tager nok noget tid, men han har forudsætningen og har vænnet sig til træningen ved hyppigere og hyppigere at have deltaget i træningen med A-truppen., lyder det fra Brøndby-bossen.

Andreas Bruus blev udtaget til Superliga-truppen, da Brøndby IF i september mødte Horbro IK og vandt 2-1 på udebane.