15. februar 2018

Ni nye Keno-millionærer på en enkelt dag

Keno er Danmarks største millionchance, men nogle dage slår heldet mere håndfast ned end andre. En af de dage var søndag den 4. februar.
Kenotrækningen den 4. februar bragte ikke en eller to nye Keno millionærer, men hele ni nye millionærer. En vinder af 1.mio kr. Syv vindere af 1.1 mio. kr. og en enkelt vinder af 2.2 mio. kr.

Flere af vinderne var fra samme by og to af dem var rent faktisk vundet i samme butik. Den ekstra heldige butik er SuperBrugsen i Klemensker på Bornholm. Her var der to heldige vindere af 1.1 mio. kr. i Keno.
I Esbjerg kunne de også melde om flere heldige Keno-millionærer. I Føtex i Kronprinsensgade vandt en Kenospiller 1,1 mio. kr. og hos Kiosken Midt-I på Kongensgade vandt en heldig Kenospiller 1 mio. kr.

Ud over Klemensker og Esbjerg, var der en ny Keno-millionær på 1.1 mio. kr. fra Hadsten Døgnkiosk, en vinder af 1.1 mio. kr. fra OK Plus Dronningborg ved Randers, en på 1.1 mio. kr. fra Kvickly i Middelfart, en på 1.1 mio. kr. der havde spillet Keno i Bog og Ide i Asnæs og en heldig Kenospiller, der havde satset 10 kr. i Keno og derfor vandt 2.2 mio. kr. på sin kupon købt i den lokale SuperBrugsen I Fjerritslev.
Få dage efter slog Kenos millionchance til igen og en heldig netspiller fra Favrskov Kommune vandt 1. mio. kr. Så på under 14 dage har Keno gjort 10 mennesker til millionærer.

20-årig vinder en million

Den heldige vinder fra Favrskov Kommune er en ung mand på 20 år. Manden har et abonnement hos Danske Spil, hvor han spiller med hver uge på både Keno, Lotto og Eurojackpot.
Den uge mand var på arbejde, da han pludselig modtog en SMS fra Danske Spil om, at han havde vundet en million kroner.
”Jeg tog mig til hovedet og min krop gik helt amok. Jeg måtte dog først liiige liste mig ud og ringe til Danske Spil for at høre, om det nu også var rigtigt. Og det var det jo”. 

Den 20-årige vil gerne være anonym og vil derfor ikke dele nyheden om sin gevinst med særligt mange. Men der var dog et par gode kollegaer på arbejdet, som han måtte dele sin nyslåede millionærstatus med.
”Jeg gik hen til dem, jeg ved kan holde tæt,og sagde: Prøv at mærke mit hjerte, hvordan det hamrer løs. Sådan føles det at vinde en million”.
Den unge millionær har taget fri resten af ugen, så tanken om de mange penge kan blive fordøjet, og så der er tid til at få talt med banken.
Lige umiddelbart skal han fejre gevinsten med en pose chips og en film sammen med kæresten, men på længere sigt er der masser af planer med pengene.
”Der skal sættes penge til side til at kunne lægge udbetalingen på et hus, og så har jeg altid haft en drøm om at få råd til en lille sportsvogn af ældre dato. Men altså lige i nærmeste fremtid skal jeg have bestilt nogle gode rejser Sydpå eller på ski”.
Den unge mand vil også blive ved med at spille.
”Det er da federe at bruge 500 kroner og have mulighed for at vinde millioner, end at bruge de penge på en flaske i byen”.