5. januar 2019

En flad ti'er blev til to millioner

En flad ti’er blev til to millioner skattefri kroner for en mand i halvtredserne fra Holstebro Kommune. Det skete lige før nytår, og manden kunne således træde ind i 2019 som millionær.

- Jeg plejer egentlig at oddse ret ofte, men der var ikke rigtig nogen kampe at spille på i de dage. Derfor gav jeg Keno et skud. Jeg har sådan en kupon med nogle udvalgte tal, som jeg spiller på engang imellem. Jeg har aldrig vundet noget stort før, så det var noget af en overraskelse, jeg fik nede i kiosken, da de kørte min kupon igennem.

Gevinsten var nemlig på over 9999,- hvilket betyder, at man skal i banken for at få sin gevinst udbetalt.

- Da jeg gik ud fra kiosken, kunne jeg godt regne mig frem til, at det var en af de helt store, lyder det fra manden, som gerne vil være anonym.

Det er således kun ham selv og hans kone, der kender til milliongevinsten. Og det var en ret hyggelig hemmelighed at have nytårsaften, hvor de var sammen med nogle venner.

- Der var heldigvis ikke nogen, der lagde mærke til, at vi var ekstra glade, men der røg da nogle store smil frem og tilbage gennem aftenen, fortæller han.

Ægteparret har ikke tænkt sig, at millionerne skal ændre deres tilværelse synderligt. Manden har været på sin arbejdsplads gennem mange år, og der har han tænkt sig at blive.

- Jeg ville blive for rastløs hvis jeg skulle holde på med at arbejde. Så selvom jeg har mulighed for at gå på efterløn om få år, så tror jeg ikke engang, jeg vil gøre det. Men det er da rart at vide, at der er luft i budgettet, når man en dag er nødt til at stoppe på arbejdsmarkedet.

Parret har endnu ikke gjort sig klart, hvad de mange penge skal bruges til.

- Det er lidt svært at fantasere om at bruge penge, når det endnu ikke helt er gået op for en, at man har vundet dem. Men vi har da luftet ideen om at holde en lidt længere sommerferie og så rejse til enten Caribien eller tage på safari til næste vinter, når det er rigtig trist herhjemme, lyder det.

Parret har takket ja til at få gratis rådgivning fra en af Danske Spils millionærrådgivere. Alle vindere med en gevinst på 1,5 millioner og derover bliver tilbudt rådgivning.

- Måske det går rigtigt op for os, at vi har vundet, når pengene går ind på kontoen, og millionærrådgiveren kommer forbi. Så det glæder vi os til.