Tilbage

Hvorfor indfører I Sikkert Spil?

Svar: 
  • Der er flere grunde til, at vi indfører Sikkert Spil. For det første ønsker vi at forhindre, at børn og unge spiller om penge.
     
  • Spil er for voksne og ikke for børn, og i Danske Spil vil vi simpelthen ikke acceptere, at mindreårige spiller. Derfor indfører vi nu Sikkert Spil i supermarkeder og kiosker. På den måde kan vi bedre beskytte børn og unge og gøre det nemmere for forhandlerne at håndhæve aldersgrænsen for spil.
       
  • For det andet handler det om, at vi ikke kan leve med usikkerheden om, at der er kriminelle, der misbruger vores spil til at vaske sorte penge hvide. Derfor skal vi også gøre det så svært som overhovedet muligt at hvidvaske penge gennem spil, og med Sikkert Spil strammer vi garnet. Nu bliver det nemmere at følge pengestrømmene og dermed se, hvem der står bag.
     
  • For det tredje kan vi med Sikkert Spil gøre det sværere at manipulere med sportskampe. Kriminelle, der forsøger at tjene penge på at fikse fx fodboldkampe, vil ikke længere kunne spille anonymt, når vi har indført registreret spil i kiosker og supermarkeder.
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.