Hver søndag kl. 21-22 på Danske Spil Roulette

Ram guld og få del i 5.000 kr.

Hver søndag ruller Guldkuglen på Danske Spil Rouletten. Kuglen kommer i spil på et tilfældigt tidspunkt mellem klokken 21 og 22, så vær klar på aften-aftrækkeren og spil på tre enkelte numre.

Sådan fungerer det

1

Tag plads

Log ind og tag plads ved Danske Spil Rouletten søndag mellem klokken 21 og 22

2

Gør 3 indsatser

Når Guldkuglen kommer i spil, skal du spille på præcis tre numre straight up

3

Del puljen

Rammer kuglen ét af dine numre, deler du puljen på 5.000 kroner med eventuelle andre vindere

Den gavebringende Guldkugle

Hver søndag er Guldkuglen løs på Danske Spil Live Casino, og rammer du det rigtige nummer, når Guldkuglen spinnes, får du del i den ugentlige præmiepulje. Det vides ikke, hvornår Guldkuglen bliver sat i spil på Danske Spil Roulette. Det eneste du kan vide dig sikker på, er at det sker på et tilfældigt tidspunkt mellem kl. 21.00 og 22.00 hver eneste søndag, så det er med at sidde klar, hvis du vil sikre dig en del af puljen.

Alle, der rammer det rigtige tal med et straight up-bet i spinnet med Guldkuglen, deler ugens præmiepulje på 5.000 kroner. Men husk at spille på tre enkelt-numre, hvis du vil have del i puljen!

Spilleregler

  • Nedenstående spilleregler er gældende sammen med de øvrige spilleregler for Danske Spil Roulette.
  • Hver søndag mellem kl. 21 og 22 spinnes én guldkugle på Danske Spil Roulette-bordet på et vilkårligt tidspunkt. Alle spillere der rammer det vindende tal med et straight up bet, får del i aftenens pulje på 5.000 kroner.
  • Der skal spilles på præcis tre numre straight up i spinnet hvor guldkuglen ruller. Spilles der på flere eller færre numre straight up, kan man ikke få del i aftenens pulje. Det er tilladt at spille andre typer bets under Guldkugle-spinnet.
  • Udbetaling af disse ekstra gevinster sker senest to hverdage efter aktivitetens afslutning.