vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

ROULETTERÆSET

- Spin dig til en NFL-rejse til London

SPIL NU

Er du ikke kunde? Du kan oprette dig her

Nu søsætter vi det store Rouletteræs på Danske Spil Live Casino, hvor der to gange om ugen vil være ekstra kontanter at hente på det eksklusive Danske Spil Roulette-bord.

Hver tirsdag og torsdag i april, maj og juni måned, vil alle spillere, der spiller på mindst 10 roulettespins mellem klokken 20.00 og 21.00, deltage i en lodtrækning om 1.000 danske kroner.

Lodtrækningen foretages førstkommende hverdag efter (henholdsvis onsdage og fredage) og vinderne annonceres på Danske Spil Rouletten klokken 20, så du kan se med direkte, om det er dit navn, der bliver trukket op af hatten.

Ikke nok med det. Blandt alle kvartalets Rouletteræs-vindere trækker vi fredag den 29. juni lod om den store hovedpræmie: En NFL-rejse til London for 2 personer. Nærmere detaljer om turen, datoer, fly og hotel offentliggøres senere på året.

Vinderen annonceres ligeledes fra vores Danske Spil Roulette-bord umiddelbart efter den sidste vinder á 1.000 kroner er blevet annonceret.

Held og lykke i det store Rouletteræs!Sådan deltager du:

  • Spil med på vores Danske Spil branded roulette bord for rigtige penge.
  • Spil minimum 10 spin for rigtige penge, så får du et lod i lodtrækningen til den efterfølgende dag.
  • Vinderne af lodtrækningerne annonceres på det brandede Danske Spil Roulette bord kl. 20.00 hver onsdag og fredag.


Regler og Vilkår:


• Denne kampagne er aktiv hver tirsdag og torsdag i perioden fra tirsdag d. 3. april 2018 til og med torsdag d. 28. juni 2018.

• Kun spil foretaget på det Danske Spil branded roulette bord tæller i forhold til denne kampagne.

• Spillere som deltager i minimum 10 spin for rigtige penge, får et lod til lodtrækningen den efterfølgende dag.

• Den kontante præmie vil blive indsat på vinderens konto den først kommende hverdag senest kl. 23.59 efter lodtrækningen er foretaget.

• For at garantere retfærdigt spil, anses indsatser med lav, lige eller nul margin samt garderingsindsatser for uregelmæssige spillemønstre, spillere der gør brug af dette vil blive diskvalificeret i forhold til kampagnen.

• Danske Spil kan ikke ansvarligholdes for tekniske problemer, der sker under kampagne perioden, det er kun spil der er blevet accepteret af systemet som tæller i kampagnen.

• Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel.

• Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden og i fremtidige promotions.