4. april 2018

Lottomillionær har sagt sit job op

En mand i halvtredserne fra København blev i sidste weekend den heldige vinder af en million skattefri kroner på Lottos millionærgaranti, som er en ekstra millionchance på hver spillet række. Manden var på besøg hos sin hos sin bror, da han scannede sin Lottokupon, og der fik besked på, at han havde vundet over 9999 kroner.

- Jeg fattede ingenting, for jeg gik ind og tjekkede, og jeg havde jo ikke tallene. Så vi gik ned i Meny og fik kuponen kørt igennem dernede. Der sagde de også, at jeg havde en gevinst på over de 9999,-. Så måtte jeg altså ringe til Danske Spil og finde ud af, hvad der var los. Der fortalte ham, jeg talte med, at det var fordi, jeg havde vundet på lodtrækning – altså den der Millionærgaranti. Det var helt vildt. Vi hoppede og dansede rundt i stuen som et par skøre gedebukke.

Vinderens bror havde nemlig også en god grund til at være glad, da de to altid har haft en aftale om, at hvis den ene vandt i Lotto, så fik den anden 10 procent af gevinsten.

- Det var en fed oplevelse at dele med sin lillebror. Han har været meget igennem på det seneste, blandt andet en fejloperation , som har påført ham mange lidelse – både fysisk, psykisk og økonomisk. Så de penge falder virkelig på et tørt sted, fortæller den glade vinder - og fortsætter:

- Det er sjovt at tænke på, at jeg ved juletid sagde til ham, at nu måtte der da snart falde en appelsin ned i hans turban. Og han svarede, at det da skulle være et græskar, hvis det skulle batte noget. Og nu ser tingene, da lidt lysere ud, lyder det.

Også vinderen selv har været en hård tid igennem, men det er ikke ting, han vil komme nærmere ind på. Men udover at det giver nogle helt nye muligheder at være millionær, så har milliongevinsten  givet en gammel drøm om at blive selvstændig mulig.

- Det er jo helt fantastisk. Jeg har allerede sagt mit faste job op og er gået i gang stille og roligt, fortæller han.

Det er ikke kun vinderens bror, der kan mærke, at der er kommet en million kroner ind i familien. Også mandens børn, der alle er i tyverne, har fået et pænt beløb.

- Jeg kaldte dem ind til familieråd, og min datter troede, at hun havde gjort et eller andet galt. Så det var sjovt at tage lidt gas på dem. Men de blev selvfølgelig også mega glade. Især for pengene, siger vinderen og griner.

- Og så var min drøm jo at invitere dem med på en tur gennem USA i en måneds tid – du ved, hele familien i en autocamper. Men det gider de sgu ikke. Haha. De skal på ferie med deres venner og alt muligt. Jeg er heldig, hvis jeg får dem med en uge sydpå til sommer.