15. november 2021

Vinder af millionærgaranti: "Jeg havde det lidt på fornemmelsen"

En heldig mand fra Roskilde Kommune kan se frem til en forsødet pension efter gevinst på én million kroner.

 

Det er var en dag som enhver anden, da en mand for Roskilde Kommune skulle tjekke sin kupon hos den lokale Lotto-forhandler, præcis ligesom han har gjort det i mange år.

 

-Jeg spiller en 5 ugers kupon hver gang, jeg spiller. Det har jeg nok gjort i 15-20 år, og jeg har aldrig vundet andet end smågevinster, fortæller den pensionerede vinder fra Sjælland.

 

Denne gange var det dog ikke en smågevinst, der ventede på vinderen. Der lå nemlig én million skattefri kroner. Hos forhandleren fik manden beskeden om, at han havde vundet en gevinst på over 5000 kroner, og så måtte han ellers selv hjem og tjekke.

 

-Jeg havde allerede lidt på fornemmelsen, at der måske lå lidt flere penge og ventede. For jeg havde jo set i den lokale avis, at der var en vinder herfra. Og da jeg ikke havde hørt om en vinder, havde jeg en fornemmelse der sagde, at det kunne være mig, fortæller den nybagte millionær, hvis mavefornemmelse selvfølgelig holdt stik.

 

Har hvad der skal bruges

På trods af en klækkelig gevinst på én million kroner, var det ikke nok til at vælte vinderen ned af stolen.

 

-Min første tanke, da jeg så beløbet var "nå, jaja". Jeg har jo en god pension, så jeg har mit på det tørre. Men det er jo meget rart at få det ekstra, griner sjællænderen.

 

Hvad gevinsten skal bruges på, har vinderen, som er enkemand med to børn og fire børnebørn, dog ikke helt besluttet sig for, udover at de i første omgang skal investeres i værdipapirer.

 

-Det kunne godt være, at der med tiden kommer nogle ture til udlandet med familien. Min kone og jeg rejste i hvert fald en del, mens hun levede, så det er i hvert fald en overvejelse. Ellers har jeg ikke umiddelbart nogle planer om, hvad pengene skal gå til, fortæller den ellers glade vinder.