12. november 2020

Millionærgarantivinder var ved at falde ned af stolen

En mand i halvfjerdserne fra Aarhus Kommune vandt for nogle uger siden en milliongevinst på Millionærgarantien på Lotto. Manden har et Plus-abonnement og sad foran computeren søndag formiddag for at tjekke, om der måske var en gevinst.

- Så stod der er mail. Du har vundet en million. Jeg var sgu ved at falde ned ad stolen, fortæller manden, der er millionær nr.3729.

-Jeg måtte lige ringe ind til Danske Spil for at være sikker. Og der fik jeg at vide, at den var godt nok. Det var helt surrealistisk. Men man er vel jyde, så da jeg først var forsikret om, at alt var i orden, tog jeg det stille og roligt resten af dagen, fortæller manden.

Den nyslåede millionær er for nylig gået på pension efter et langt liv på arbejdsmarkedet. Og det har han lidt svært ved at vænne sig til.

-Jeg har nærmest hele mit liv stået op hver dag kl. 06.00. Har tændt for kaffemaskinen, er gået i bad, drukket kaffen og taget på arbejde. Jeg savner mine tidligere kollegaer og at stå op til noget fast. Så hvis jeg havde vundet en milliongevinst, mens jeg havde været på arbejdsmarkedet, havde jeg i hvert fald ikke sagt mit job op, siger han med et smil.

Manden har en stor drøm, når det gælder om, hvad gevinsten skal bruges til. Dog er han ikke sikker på, at det kan lade sig gøre på grund af Corona-epidemien.

-Jeg har fødselsdag i februar måned, og jeg vil så gerne samle børn og børnebørn på en rejse til Grand Canaria. Så det krydser jeg virkelig fingre for, vil kunne lade sig gøre, lyder det.

Der er en helt speciel grund til, at den heldige vinder vil ud at rejse med familien på sin fødselsdag.

-Min kone er syg og får livsforlængende behandling. Hun har det heldigvis udmærket, men det er klart, at hele familien bliver påvirket, når man får af vide, at der formentlig ikke kommer en behandling, der kan kurere sygdommen. Hvis jeg kunne lægge hele den million, jeg har vundet på at gøre hende rask, så ville jeg jo gøre det, lyder det.

Manden understreger, at han selvfølgelig er glad for pengene, og at han generelt har et lyst sind. Han har således ikke helt mistet troen på, at videnskaben finder en kur til hans hustru gennem et helt liv.

-Man har jo gjort medicinske fremskridt altid. Så selvfølgelig håber og tror jeg stadig på det. Jeg vil jo bare gerne tilbage det det dejlige liv, vi altid har haft, lyder det.

Gevinsten skal således bruges på at forkæle konen og resten af familien.

-Man kan ikke købe sig til glæde og godt helbred. Men man kan sørge for at livet bliver fuld af gode stunder og oplevelser med sin familie, lyder det.