5. juli 2021

Dansk EM-triumf toppet med tre nye millionærer

Hele Danmark jublede, da det danske landshold spillede sig i semifinalen. Senere på aftenen jublede en dansker formentlig lidt ekstra.

 

Der var fest i gaderne i København efter herrelandsholdets EM-sejr i Baku, men i et hjem i hovedstadsområdet var der grund til at juble en ekstra gang.

 

Sent lørdag aften var der nemlig 10 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Lotto, og den store gevinst gik til en heldig spiller fra Rødovre, der havde spillet 10 rækker med sit PLUS-abonnement.

 

En af rækkerne gav altså intet mindre end 10.000.000 skattefri kroner.

 

Men millionfesten stopper ikke her. Vanen tro skal der naturligvis også findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der her uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

 

Den ene heldige vinder kunne lade champagnen poppe i Horsens, hvor millionen blev vundet med vores PLUS-abonnement, mens den anden vinder kommer fra Nordvestsjælland.  Her købte den nyudklækkede millionær sin vinderkupon hos SuperBrugsen i Nykøbing Sjælland.

 

Det er anden gang i år, at Danske Spil kan sende en milliongevinst afsted mod Rødovre Kommune. Første gang var i april, hvor en Q8-tankstation i kommunen solgte en kupon til Vikinglotto, som udløste 3.145.664 kr.

 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men ønsker et stort tillykke.

 

Vindertal:

3, 5, 8, 16, 24, 25, 29

 

Tillægstal:

23

 

Lotto fakta:

-       Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-       Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-       Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.