17. september 2018

Seks nye Lottomillionærer i weekenden

Weekenden bød på hele seks nye Lottomillionærer. Tre vindere delte 1.præmien og tre vinder fik del i den udvidede Millionærgaranti som er en del af Lottos fødselsdag.

Der blev strøet millioner rundt i Danmark i lørdagens Lottotrækning. Tre spillere ramte de syv vindertal og deler dermed 1. præmiepuljen på 6 mio. kr. De vinder alle tre 2.200.042 kr.

To af 1. præmievinderne er fra København. Den ene Københavnervinder har købt sin kupon på nettet, den anden har købt sin kupon i Udmirs Kiosk, Enghavevej 184, 2450 København.  Den sidste vinder har købt sin kupon i Østbroens Kiosk, Brøndbyvestervej 25, 2600 Glostrup.

I 2014 indførte Lotto Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet række. I forbindelse med Lottos fødselsdag kan endnu flere danskere få mulighed for at blive millionærer - også selvom de har nul rigtige. Lotto sætter nemlig endnu en Millionærgaranti-million, udover de to, der er i forvejen, på højkant, hvilket vil sige at tre danskere i fire uger (uge 37-40) omkring fødselsdagen kan vinde en ekstra million, selvom de har 0 rigtige.

- Vi elsker at holde fødselsdag, og vi elsker at give gaver, når vi har fødselsdag. Derfor er det helt oplagt, at udvide Millionærgarantien i den periode. Lotto har alle dage været et meget folkeligt brand, og vi oplever, at det ude hos vores forhandlere giver nogle hyggelige samtaler med kunderne over disken, når vi gør noget særligt. For dem, der spiller, synes jo, det er meget spændende, at de har flere chancer for gevinst. Man har jo altid lov at drømme om, at det er en selv, der bliver en af de heldige vindere, siger adm. dir. i Danske Lotteri Spil, Pernille Wendel Mehl.

Så i stedet for to millioner i Millionærgarantien, var der lørdag tre millioner på højkant. To af Millionærgarantivinderne har vundet via deres PLUS abonnement, den ene vinder er fra Hvidovre kommune og den anden vinder er fra Mariagerfjord Kommune. Den sidste Millionærgarantivinder har købt sin kupon i SuperBrugsen Højby Sj, Højby Stationsvej 8, 4573 Højby.

Og du er ekstra heldig, hvis du kommer fra Højby. Lottos fødselsdagspatrulje ruller nemlig forbi SuperBrugsen på lørdag formiddag og deler Lothello-lagkager ud til de første 500 personer.

Danske Spil tager selv fat i vinderne, der har spillet på nettet, men ingen af vinderne, hverken af 1. præmien eller af Millionærgarantien der har købt deres kupon i en butik, har endnu meldt sig.

Næste uges 1.præmiepulje er på 6 millioner kroner, og da det ikke lykkedes nogen at fange Jokeren er den også på 6 mio. kr. der kan vindes allerede på onsdag.

Denne uges vindertal er:

2, 13, 15, 19, 30, 31, 32

Tillægstal

4