19. september 2020

Fire nye medlemmer af Lotto millionærklub

Lørdag blev fire danskere medlem af den eksklusive klub af Lotto millionærer. To af dem løb med 1. præmiepuljen og en gevinst på 5 millioner kroner, mens de to øvrige nød godt af Lottos Millionærgaranti. 

10 millioner kroner var på højkant i 1. præmiepuljen, da der lørdag blev trukket lod i Lotto. Og to heldige danskere ramte de rigtige tal og kan dermed hver se frem til at få sat 5.000.000 kroner ind på bankkontoen.

Den ene nyklækkede millionær er fra Aalborg, mens den anden er fra Ebeltoft. Begge spillere er PLUS-abonnenter.

Den er femte gang i år, at en aalborgenser scorer en milliongevinst. I august vandt en Lotto spiller fra Aalborg 5.000.050 kroner, og tidligere på året var tre aalborgensere så heldige at vinde 1.000.000 kroner på Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Aftenens vinder fra Ebeltoft er den anden spiller fra Syddjurs, som i 2020 vinder en 1. præmie i Lotto. I marts vandt en anden 3.000.050 kroner. 

Millionærgaranti-vindere fra Randers og Kongens Lyngby

To andre Lotto spillere havde også grund til at juble lørdag. De vandt nemlig hver en million kroner uden at have de rigtige vindertal. 

Når deres kuponer alligevel endte med at blive en pæn sum penge værd, skyldtes det, at de blev udtrukket i Lottos Millionærgaranti.

Den ene vinderkupon er købt på Shell-tanken på Mariagervej i Randers, mens den anden Millionærgaranti-vinder har købt sin Lotto kupon i Torvekiosken i Kongens Lyngby nord for København. 

Danske Spil har endnu ikke hørt fra de to Millionærgaranti-vindere.

Alle fire Lotto vindere ønskes et stort tillykke af Danske Spil.

Vindertal:
8, 14, 19, 22, 32, 34, 35

Tillægstal:
30