8. februar 2018

Lottovindere skal afsted på drømmerejse

Et par i slutningen af 60’erne blev de heldige vindere af Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet Lotto-række. Parret er fra Esbjerg Kommune og spiller via deres Plusabonnement på nettet og var på ferie Sydpå, da de fandt ud af, at de ville komme hjem som millionærer.

”Jeg sad og skulle tjekke morgendagens avis på min iPad, da jeg tilfældigt så, at jeg havde fået en mail fra Danske Spil. Vi har spillet den samme kupon i mange år – og har valgt at gøre det elektronisk, da det jo ville være enormt ærgerligt at miste en kupon eller glemme at indløse den. Så det er så dejlig nemt. Og pludselig var der så denne mail, hvor der stod tillykke med, at jeg havde vundet en million, lyder det fra vinderen.

Manden har spillet Lotto i mange år og har haft det godt med, at han vidste, at de penge han spillede gik til gode formål via Udlodningsmidlerne.

” Det giver da bare en god følelse at vide, at pengene ikke bare er spildt, men rent faktisk er gået til noget fornuftigt. Og at jeg så vinder nu, det er jo helt fantastisk, og jeg har da også tænkt, at nogle af pengene skal gå til velgørenhed, siger han og nævner blandt andet Polio-bekæmpelse og nogle projekter i lokalområdet, hvor han bor.

Derudover skal pengene bruges på en drømmeferie til Australien, som han sammen med konen har talt om i årevis uden at gøre noget ved det.

Nu har vi vist ikke længere nogen undskyldninger, siger manden og griner.

Desuden vil manden og hans kone se nærmere på deres børns økonomi for at se, om der er noget, de kan hjælpe med rent økonomisk.