24. juli 2017

Lotto-millioner til Kalundborg Kommune, Greve Kommune og Odense

Det er ikke hver dag, man bliver millionær, og en heldig person i Kalundborg Kommune kan nu kalde sig millionær efter at have vundet den store Lotto-gevinst på 6.055.692 kroner. Kuponen er købt via Plus-abonnement, og da gevinsten er over 1,5 millioner kroner vil vinderen blive tilbudt millionærrådgivning.

Den store vinder har meldt sig hos Danske Spil.

Siden maj måned har Lotto også udklækket mindst to millionærer hver uge via Millionærgarantien, hvor to heldige spillere bliver udtrukket på deres købte kupon. Her behøver man ikke at have gevinst på sin kupon for at være med i lodtrækningen, man skal sådan set bare være med.

I lørdags tilfaldt de to ekstra millioner en heldig Lotto-spiller fra Greve Kommune, der har spillet via nettet og en heldig Odenseaner, der har købt sin kupon i Superbrugsen City, Vestergade 76-78 i Odense 5000. Med gevinsten i Odense har byen nu indhentet København i kampen om at være årets heldigste by. I begge byer er der fundet 5 millionærer i år. Vinderen fra Greve kommune har meldt sig hos Danske Spil.

Der var heller ingen, der fangede Jokeren, hvilket betyder, at der er 2 millioner kroner i Joker-puljen, som kan fanges allerede på onsdag.

Vindertal (Lotto): 2, 6, 12, 14, 16, 18, 19
Tillægstal: 29
Vindertal (Joker): 5, 1, 9, 4, 1, 4, 5