18. april 2017

Kvinde fra Odense vandt 6 mio.

Pludselig blev påsken ekstraordinær god

Hver uge er der 130.000 vindere på Lotto, og i weekenden var der en heldig kvinde i 40’erne, som vandt 1. præmiepuljen i Lotto. Vinderen løb afsted med 6. mio. kr., og sikrede sig gevinsten via sit plusabonnement.

En heldig kvinde fra Odense Kommune vandt 6 mio. kr. på Lotto. Gevinsten blev vundet i påsken, og faktisk var det til en klassisk, dansk påskefrokost, at vinderen fandt ud af, at hende og manden havde vundet den store gevinst.

”Jeg sad faktisk til en påskefrokost, da min telefon pludselig ringede. Efter et par minutters snak fandt jeg ud af, at manden og jeg havde vundet 6. mio. kr.,” fortæller vinderen.

Stemningen til påskefrokosten steg også, da nyheden blev frigivet til selskabet, og resten af påsken var da også en smule sjovere end de foregående år. 

”Man kan roligt sige, at min påskefrokost blev lidt sjovere. Faktisk blev resten af påsken sjovere. Det kan godt være det har været en lidt surrealistisk påske, men den har godt nok været vild,” fortæller vinderen og griner.

Selvom Danske Spil fortalte vinderen den glædelige nyhed for et par dage siden, har nyheden stadig ikke helt bundfældet sig.

”Jeg synes stadig, det er vildt surrealistisk, at min mand og jeg har vundet den flotte gevinst. Vi har nu spillet Lotto i fem år, og jeg troede godt nok aldrig, at vi skulle vinde millionerne. Og nu, hvor vi har vundet, er det stadig svært at tro på, at vi har vundet,” beretter vinderen.

Selvom Lottovinderen har drømt om gevinsten i mange år, er det stadig usikkert, hvad millionerne skal bruges på. 

”Jamen - når nyheden for alvor bundfælder sig, kan det være, vi finder ud af, hvad vi skal bruge nogle af pengene på. Men lige på stående fod ved jeg ikke lige, hvad gevinsten skal bruges på. Måske vi skal have en ny bil? Egentlig tror jeg bare vi skal forsøde tilværelsen,” fortæller den glade vinder.

Gevinsten har da også givet blod på tanden til mere Lotto, og det er bestemt ikke sidste gang, at kvinden går efter de syv rigtige.

”En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at jeg fortsætter med at spille Lotto,” slutter vinderen.