24. september 2018

Lottovinder går rundt med smil på læben

Et ægtepar fra Hvidovre Kommune var ved at få morgenmaden galt i halsen i søndags, da de fik en mail fra Danske Spil. Parret var en af de tre, der vandt på Millionærgarantien i lørdags, hvor Lotto har udvidet netop Millionærgarantien med en ekstra million i fire uger på grund af Lottos 29 års fødselsdag d. 7 oktober. 

Parret er i halvtredserne og har spillet via Plusabonnement igennem de sidste fem-seks år. De spiller ti rækker, der er en kombination af lykketal og fødselsdage i familien. Dog var det ikke på grund af de rigtige tal, men på lodtrækning, at ægteparret blev en million skattefrie Lotto-kroner rigere.

- Det er jo helt vildt, at man vinder en million uden at have tallene rigtige. Jeg går sgu stadig og griner lidt ved tanken om, at det er sket, fortæller den mandlige vinder.

Det var ham, der åbnede mailen søndag morgen fra Danske Spil, da han alligevel skulle tjekke noget andet. Det kom således meget bag på ham, at han pludselig var blevet millionær. 

- Jeg studsede ved, at der var så mange nuller i den mail. Og jeg viste den til min kone med et: "Hvad i alverden er det her". Hun troede heller ikke på, at det var sandt, så vi måtte lige ringe ind til Danske Spil og høre, om den var god nok. De sagde jo altså, at det var os, der havde vundet. Desuden gik pengene ind på kontoen i går. Så det er jo rigtigt – men samtidig meget surrealistisk at se så stort beløb på ens konto, lyder det.

Parret har kun fortalt om gevinsten til sine børn og går og overvejer, hvem der ellers skal have besked.

- Vi fortæller det nok til den nærmeste familie, men vi er lidt usikre på, om hele vennekredsen skal vide det. Man ved jo aldrig, om de så forventer, at vi skal betale alt, hvis vi går ud. Men vi skal i hvert fald ud at fejre gevinsten på en god restaurant med vores børn.

Udover det har parret overvejet at købe en ny bil. Derudover har de allerede en rejse i udsigt i november, som blev bestilt før gevinsten.

- Og der kan det da godt være vi opjusterer lidt på luksus og giver børnene lidt ekstra at shoppe for, siger manden med et grin.